čtvrtek 7. února 2019

Odtokový sprchový žlab

Odtokový sprchový žlab

Výrobci jej označují různě – sprchový žlab , odtokový kanálek, odtokový žlab , sprchový odtokový kanálek apod. Vždy se však jedná o stejný výrobek. Nejprve změřte délku a šířku výřezu, aby se do něj sprchový kanálek vešel. U nás najdete sprchové žlaby s hydroizolací různých rozměrů a značek. Sázkou na jistotu je.


Odtokový sprchový žlab

Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Nerezový odtokový žľab Ravak OZW Chrome k stene. Chtěli bychom Vás také upozornit, že expedice objednávek je momentálně opožděna o 3-pracovních dnů.


Odtokový žlab - Model 2G 150x150. Přidat do oblíbených-. Jak vybrat odtokový sprchový žlab. Minimalistický design a čisté linie. Díky němu si můžete postavit sprchu snů.


Máme pro vás několik ra jak vybrat ten správný. Alcaplast LOW podlahový žlab 750mm s okrajem pro perforovaný rošt. Vážení zákazníci, z důvodu opatření jsou osobní odběry zrušeny do odvolání. Aqualine KROKUS nerezový sprcho. SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech.


Odtokový sprchový žlab

V4A broušená, délka: 2m. Otočením roštu vznikne kanálek pro vložení dlažby. Skladem, ihned k odběru ks. Představujeme také pestrou nabídku žlabů a roštů do vašeho walk-in koutu.


K dispozici, expedice do hod. Podlahové žlaby a vpusti jsou moderním řešením všude tam , kde nechcete nebo nemůžete umístit sprchovou vaničku. Nabízíme sprchové odtokové žlaby od firem AlcaPlast , Gelco , Ravak a OlsenSpa. Pokud chcete zachovat design koupelny a potřebuje odvodňovací kanál v rohu, tak sprchový žlábek rohový s ramenem je ideálním řešením. Jedná se o celonerez provedení žlabu!


Pouze sifon je klasicky plastový. Sprchové odvodnění typ KNF. Je určen pro použití ve sprchových koutech se třemi. Prevence pronikání zápachu a jiných nečistot prostřednictvím integrovaného sifonu. Moderní, nadčasový design pro Vaši koupelnu.


Neomezujte se, nechte pracovat fantazii a uspořádejte svoji koupelnu přesně tak, jak chcete. Nechte své já obtisknout do designu koupelny. Nesvazujte se pravidly a rozměry.


Odtokový sprchový žlab

Váš domov je odrazem vaší osobnosti, tak ukažte, co ve vás je. Rozměry, tvar, umístění sprchového koutu vše je jen na vás. Novodobý odtokový žlab , je možné pořídit v několika variantách.


Tyto varianty se liší délkou (dvě délky - 50 7mm) a provedením nerezového roštu (dva typy - Snake a Waves).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.