pátek 22. února 2019

Pneumatický válec

Pneumatický válec

Mohou nastat situace, kdy budete potřebovat navrhnout pneumatický válec tak, aby vyhovoval vašim specifickým potřebám v automatizaci. Bez ohledu na to, jaké jsou vaše požadavky, ať už se týkají provozního prostředí nebo technického provedení, naši zkušení odborníci jsou připraveni vám pomoci s návrhem válce tak, aby byl optimální pro vaši aplikaci. Stejně jako u hydraulických válců je síla přes píst převáděna na pístní tyč. Na externím skladě ks.


Pneumatický válec

Více informací o dostupnosti. Konzole otočná MTpro. Zarážkový válec ve vertikální nebo horizontální variantě pro bezpečné a měkké zastavení pohybujících se předmětů na dopravníku. Vhodné zejména pro dopravu obrobků, křehkých polotovarů, palet apod.


Jednočinné nebo dvojčinné provedení. Modely: STVSR - vertikální, s tlumičem nárazu a sklápěcí kladkou STVDR. Přímočarou jednotku ,která je kombinací válce a vodící jednotky, pneumatický pohon pohybuje přírubovou deskou, válec má průměr 16mm a jeho zdvih činí 300mm ,vodící jednotka je osazena tlumícími prvky ,v jednotce jsou i indukční čidla pro p. Nejvýkonnější zarážkový válec. Software pro výběr a konfiguraci on-line. Pneumatické pohony v katalogu.


Výběr a návrh válců a tlumičů nárazu rychle Softwa. Jak lze během provozu zastavit pneumatický válec bez doplňkové brzdy nebo brzdové jednotky? Pokud není pro danou aplikaci problémem určitý stupeň přesažení klidové polohy nebo její nedosažení, mohou tuto funkci zajišťovat řízené zpětné ventily.


Tyto nízkonákladové ventily blokují vzduch v obou komorách válce, a. Vestavné válce: válce ve formě vložky, kterou lze našroubovat přímo do tělesa stroje. Válce se snadnou montáží: válce, které lze upevnit z jedné nebo více stran bez použití upevňovacího příslušenství (s výjimkou šroubů). Valec so zvernou jednotkou.


Pneumatický válec

Základný prograValce vychádzajúce z noriem i ostatné s integrovanou, alebo pripevnenou brzdou. Impresum - Právna doložka - Autorské práva - Ochrana údajov Cookies Webové nást. Další vyráběné varianty: Řada NZ6. Mení energiu stlačeného vzduchu na mechanickú energiu. Vysúvanie je realizované cez vzduchovú prípojku a spätný pohyb zabezpečuje pružina.


Princíp práce jednočinného valca. Prostorově úsporné přímočaré pohony s nebo bez vedení: bezpístnicové válce s mechanickým přenosem síly s optimalizovanými možnostmi připevnění pro jednoduchou montáž a bezpístnicové pohony s magnetickým přenosem síly pro použití jako těsný systém bez úniků. VŠECHNY PRŮMĚRY SKLADEM, KOMPLETUJEME V CENTRÁLNÍM SKLADĚ LANŠKROUN.


Pneumatický válec

Technické parametry viz přílohy. Dvojčinné válce pracují na principů dvou tlakových přívodů (vtoků), které převedou. Všechna tato slovní spojení mají stejný význam. Existují v různých provedeních tvaru a velikosti. Všechny však mají společné to, že převádí energii stlačeného vzduchu na pohyb (ať už lineární nebo otočný) a sílu nebo moment.


Válec s brzdou a enkodérem Přesnost pozice 3mm. Brzdy pro pneumatické válce Slouží jako bezpečnostní prvek. Zjemňuje chod pístu Lepší regulovatelnost rychlosti pístu. Snímače polohy pístu.


Produkt není dostupný prostřednictvím e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.