pátek 22. února 2019

Skleněná zástěna do sprchy

Skleněná zástěna do sprchy

Jika Cubito Pure Walk in skleněná boční stěna 140cm pro vaničku 140×8 140×90cm vč. Luxusní celoskleněné sprchové zástěny vyrábíme tak, aby dokonale zapadly do jakéhokoli koutu vaší koupelny. Skla vedeme v přesné návaznosti na podlahu, stěny i stropy, např.


Skleněné zástěny do sprchy na míru v různých designových provedeních. Sprchový kout LSK-03Z SET Sprchový kout LSK-03Z SET. Skleněná zástěna do sprchového koutu z bezpečnostního kaleného skla tloušťky mm WALK IN. Volně stojící skleněné příčky. Skvěle totiž padnou do montážního otvoru až 1cm.


Skleněná sprchová zástěna doslova zapadá do diskrétního ocelového rámu usazeného do podlahy a stěny. Aby byl sprchový kout kompletní, řada rovněž. Ležérní řešení sprchového koutu v prostornější koupelně. V menší však přináší výhodu v oddělení sprchy v prípadě, že není prostor pro dveře. V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické, atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky.


Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Sprchové a vanové zástěny za ceny, které jinde nenajdete! Nejprodávanější zboží držíme skladem. Podlaha by měla být vyspádovaná do odtokového žlabu. Vany mohou být vanovou zástěnou zcela zakryty, zajistíte tak, že se do prostoru koupelny nedostane žádná voda nebo jen z části.


V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Tato zástěna se skládá z jednoho pevného a dvou pohyblivých dílů, dále tato zástěna nabízí snadnou údržbu, lehkou montáž a moderní design. Značné oblíbenosti se těší i sprchová zástěna pevná s rozpěrnou tyčí, jež není zamýšlena jako samostatně stojící zástěna.


Skleněná zástěna do sprchy

U těchto zástěn je běžně třeba specifikovat levé a pravé provedení. Praktičnost a eleganci v sobě spojuje sprchová zástěna do niky. Takováto zástěna se většinou montuje do výše standardního sprchového koutu tj.


Další variantou je vyrobit sklo až ke stropu v tomto případě bude uchycení nahoře i dole stejné. Pokud náš konfigurátor neumožňuje sestavení Vámi navrženého řešení, neváhejte se obrátit přímo na nás, naši konstruktéři navrhnou a ocení Vaši sprchovou zástěnu. Exkluzivní bezrámové skleněné sprchové kouty a zástěny vyrobené z mm bezpečnostního skla. Konec otravnému vytírání po každém sprchování!


Pořiďte si zástěnu na vanu. Bude plastová nebo skleněná ? Správný typ zvolte podle místa v koupelně. Vanové zástěny jsou posuvné, skládací, shrnovací, jednodílné, dvoudílné. Dělají se i na rohové vany.


Vyberte si tu nejlepší na FAVI. Pevné boční stěny jsou vhodné pro umístění v koupelnách do nik nebo pro instalaci v kombinaci se sprchovými dveřmi. V kombinaci pevná boční stěna a sprchové dveře se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Představujeme vám další úspěšnou realizaci sprchového koutu, která je doplněna o vchodové celoskleněné dveře do koupelny.


Skleněná zástěna do sprchy

Jak dveře do sprchy tak vstupní do koupelny jsou osazeny obousměrným pantem, který umožňuje otvírání ven i dovnitř. Vyhledávání výrazu: zástěna do zahradní sprchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.