čtvrtek 28. února 2019

Topné žebříky korado

KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Trubková otopná tělesa ideální do malých koupelen nebo jako alternativní tělesa vhodná ke kombinaci s jiným druhem vytápění.


Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. Nejoblíbenější trubková otopná tělesa s příznivým poměrem cena - výkon se spodním krajním připojením. U nás najdete topení podle vašich potřeb a představ.


Vybrat si můžete z několika modeních designů, barevných provedení i různých rozměrů. Vyhřátá koupelna je v chladných večerech oázou klidu a relaxace. Koupelnové radiátory a žebříky pro všechny koupelny.


Můžete si vybrat jaký výkon potřebujete. Luxusní topné žebříky KORALUX. Naše topné žebříky KORALUX nabízí luxusní vzhle maximální komfort a vynikající tepelné výkony. Otopná tělesa z této řady jsou vyváženou kombinací funkce a designu, a jsou nabízena v pěti produktových řadách, které beze zbytku pokryjí nároky všech cílových skupin. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva.


Dále se zabýváme montážemi rozvodů topení, vody, kanalizace a plynu, montážemi, opravami a zkouškami vyhrazených plynových zařízení včetně revizí. Výborně se hodí na sušení ručníků, které díky možnosti snadného rozložení rychle vysuší tkaninu a zároveň prohřejí celou vaši koupelnu. Otopné žebříky v koupelnách tedy zastávají funkci topení i sušáku. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí.


Topné žebříky korado

Specializujeme se na žebříky Sapho, P. Aktuálně nabízíme přes 1vertikálních a horizontálních modelů. Nabízíme modely klasické, vyloženě designové i retro modely. Na žebříčku oblíbených doplňků v koupelně jsou topné žebříky hodně vysoko. Ten pocit, když vejdete do vyhřáté koupelny a ještě se po sprše zabalíte do hřejivé osušky, je téměř nepřekonatelný.


Elektrické topné žebříky , Topkoupelny. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny! Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny. Vytvoříme Vám projekt, vyřídíme dotaci Zelená úsporám a vše v dohodnutém termínu dodáme. V koupelnách se často používají speciální koupelnové radiátory - tzv.


Topné žebříky korado

Korado Koralux linear classic 450. Nejkvalitnější vyrábí švýcarská značka Zehnder. Příslušenství pro koupelnové radiátory – žebříky za skvělé ceny hledejte na topenilevne.


Spodní středové připojení s připojovací roztečí. V nabídce najdete topné tyče, termostaty i ventily. Sada připojení ke koupelnovému žebříku PŘÍMÉ měď EK. Otopný žebřík se stal nezbytnou součástí moderní koupelny. Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík.


Topné žebříky a koupelnové. Je možné že máte žebřík s velkým topným výkonem ale ele. Designové radiátory KORATHERM v široké škále. Pak vám ho dostatečně nevytopí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.