středa 27. března 2019

Okapy hliník

Hliníkové okapové systémy patří mezi nejkvalitnější. Jsou maximálně odolné, nerezaví, a jsou tím pádem bezúdržbové. Okapy , střešní krytiny i plechy jsou vyráběny ze slitin hliníku, který nemůže nikdy zrezivět a je extrémně pevný. Více jak padesátileté zkušenosti nás staví do pozice specialisty na střešní krytiny a okapy.


Okapy hliník

Připisujeme si velkou řadu průkopnických nápadů a inovativních řešení v oblasti střech. Například naše střešní krytiny nejsou pouze překládány, ale. V této sekci najdete také ještě dilatace žlabů, okapy se dilatují každých 12m. Mimo jiné se spoj žlabů lepí a nýtuje. Nekonečná žlabová dilatace je typu GS, slouží k vyrovnávání dilatací.


V nabídce okapy pozinkované , měděné , titanzinkové , plastové okapy , okapy pozinkované s povrchovou úpravou. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník , pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Aby vznikl galvanický článek, jehož důsledkem bude elektrolytická koroze, musí být přítomen jeden zásadní faktor.


Hranaté okapy od výrobce, doprava celá ČR a SR. V oboru výroby a dodávek hranatých žlabů, svodů, okapů máme dlouholeté zkušenosti. Používáme všechny dostupné materiály a různobarevně lakovaný pozink a hliník dle RAL, vyrábíme ve vysoké kvalitě, kterou si hlídáme a prosazujeme, to vše za přiměřené ceny.


Sídlo společnosti: DACHOS s. Výdejní sklad: E- OKAPY. Hliník nepodléhá korozi a jedná se o poměrně odolný materiál s přibližně stoletou životností. Výhodou je, že hliníkové systémy jsou zcela bezúdržbové a mají velmi nízkou hmotnost, což usnadňuje jejich instalaci. Vyrábějí se jak s přírodním. Dalším kvalitním a doporučovaným materiálem na okapy je hliník.


Okapy hliník

Zkraťte výběr prvků na minutu. Spustit konfigurátor okapů. Díky příznivým vlastnostem nachází hliník v okapových systémech stále větší uplatnění. Spočítejte si okapy na vaši střechu Spočítat materiál.


Upřesnit parametry materiál. Cu (69) FeZn (393) TiZn (69) typ. Dimenze žlabů je až o vyšší než u jiných konkurenčních produktů na českém trhu.


Proto je možné použít v některých případech okapy SATJAM NIAGARA 1místo standardně prodávaných žlabů s průměrem 1mm. Velikost kotlíků zaručuje, že se nebudou zahlcovat ani v extrémních situacích. Spoločnosť KJG patrí medzi lídrov vo výrobe odkvapového systému a strešnej krytiny na Slovensku. HLINÍKOVÝ okapový systém SATJAM Niagara - ŽLAB 125.


Barvy - Standardně dodáváme okapy v bílé, hnědé,černé, červené a grafitově černé barvě. Na přání zákazníka vyrobíme okap v jakékoli barvě dle stupnice RAL. Povrchová úprava a bezúdržbovost - okapy dodáváme s hotovou povrchovou úpravou (eloxovaný hliník ) a není tedy třeba je natírat. Tloušťka materiálu je 7mm. RAL: hliník lak RAL: titanzinek: měď: nerez: Žlab půlkulatý rš : 180: 2: 230: 3: Žlab půlkulatý rš 33: b190.


Okapy hliník

Pokud v sekci Okapy nenajdete hledaný produkt, navštivte prosím také další sekce eshopu (střešní fólie, bitumenové střešní desky), hledání dalších produktů Vám usnadní také fulltextový vyhledávač v záhlaví našeho eshopu. Titanzinkové střešní okapy a příslušenství. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm.


PREFA – střecha silná jako býk! Střešní, fasádní a odvodňovací systémy. Lehká, rezuvzdorná, stálobarevná, nerozbitná, kompletní systém!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.