středa 20. března 2019

Revize plynu praha 3

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Vladimír Tymeš, Michal Ilík, REVKOM, s. Provádíme revize plynových zařízení i jejich kontroly v Praze a blízkém okolí. Provedeme pravidelný roční servis, záruční i pozáruční opravy, kontroly a čištění spalinových cest u plynových kotlů. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru revize plynu v obci Praha. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu.


O mě - Radek Kulhavý - revize plynu Praha. Opravovat plynové kotle nás opravdu baví. Dělá nám radost, když naše práce pomůže, aby i starý. Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení.


Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW. Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Topenářství, opravy topení, vody, plynu a kanalizace. Potřebujete nutně služby topenáře nebo plynaře v Praze? Hledáte šikovné instalatéry?


Využijte naší nabídky. Poskytujeme služby v oboru instalatérství a topenářství v Praze 3. Provozní revize plynového zařízení bytového domu (1x za roky) Cena: 5Kč PZ společných prostor, 2Kč za každý plynoměr. V případě kontroly bytů, 1Kč za každý zkontrolovaný byt. Cena zahrnuje všechny režijní náklady včetně dopravy, komunikace s klienty, přípravu a zpracování potřebné dokumentace.


Miroslav Bína ( Praha - Žižkov) Bína revize. Nabízíme revize plynových zařízení, tlakových nádob a kotlů. Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění kontrol a revizí plynových spotřebičů, plynovodů a dalších vyhrazených plynových zařízení. Plynoservisy a plynové spotřebiče Praha 3. Zavolejte a využijte i akční ceny.


Montáže, opravy, údržba a revize v bytech, rodinných i panelových domech. Instalatérství a topenářství v Praze , revize kanalizace. Plynař, zapojení plynového sporáku – Praha.


Revizi zajistíme, cena od 6Kč. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Ve lhůtě 1x za roky se provádí provozní revize , která zajišťuje přezkoušení těsnosti spojů v plynovodní soustavě a připojených zařízení. Doporučujeme Doporučené záznamy.


Revize plynu praha 3

Zemní plyn je bezbarvý, nezapáchající hořlavý plyn, řadí se do skupiny topných plynů a využívá se k vytápění, vaření nebo ohřevu vody. A pamatujete si, kdy naposledy jste nechali provést revizi plynu právě u vás doma? Při podcenění revizí může hrozit únik plynu , což by chtěl riskovat málokdo. Přestěhovali jsme se do nového bytu, je nutné provádět revizi domácích spotřebičů?


Elektrospotřebiče ve špatném technickém stavu mohou velmi snadno způsobit požár a plynové spotřebiče zase únik plynu. Provádím opravy plynových kotlů, topení, revize plynových kotlů, revize plynu F,G. Popis: revize plynu Specifikace: revize společných částí plynového vedení a přípojek plynových spotřebičů v činžovním domě Množství: cca jednotek Termín realizace: 3. Lokalita realizace: Praha , Vinohrady Odhadovaná cena: nabídněte Platnost poptávky: týden.


Profil poptávajícího: soukromá osoba. Truhlářské práce - výroba z. Objekt nad 1kW - provozní revize : 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.