čtvrtek 25. dubna 2019

Křídlové čerpadlo

Kč Vložit: 1: Pumpa K 2. Popis Technické informace. Ale také dehtu, olejů, studené i horké vody. Vyhovuje také jako evakuační čerpadlo u odstředivých čerpadel a jejich sacích potrubí.


Protože křídlové čerpadlo má pracovní plochy kovové, je všeobecně určeno pro. Křídlové čerpadlo Kovoplast K. Nabízíme ruční stojanové pumpy a tlaková stojanová čerpadla k čerpání vody z hloubky 7m, křídlová čerpadla pro všechny druhy kapalin. Ahoj, mám ruční křídlové čerpadlo SIGMA Ka potřeboval bych vědět, zda je možné je provozovat i ve vodorovné poloze na stojato (páka vzhůru, přívod a vývod vlevo a vpravo). Sací hloubka je - m. Ruční křídlové čerpadlo. Vhodné též pro čerpání olejů s viskozitou max.


Max tlak bar, dopravní výška m, max. Hmotnost čerpadla je kg. Možnosti použití: plnění. AdBlue, oleje a další ropné produkty. Program sudových čerpadel se vyznačuje mnohostranností k různým ponorným hloubkám.


Podle potřeby jsou v provedeních z různých materiálů s různě výkonnými motory případně s Ex-ochranou či s pohonem na stlačený vzduch. K určitým typům čerpadel lze použít. Hřídel je vedena v ložisku tělesa a pouzdru ucpávky. Uvnitř můstku a křídla jsou zabroušeny klapkové ventily. Lze umístit i mimo studnu (třeba do ne příliš vzdáleného objektu).


Vyhovují také jako evakuační čerpadla u odstředivých čerpadel a jejich sacích. Určeno k čerpání benzínu, chladících kapalin, nemrznoucí směsi, motorové nafty a olejů do viskozity SAE 140. Pumpy na vodu mají nejčastěji podobu ručních či elektricky poháněných pump, které jsou stojanové nebo křídlové.


KŘÍDLOVÉ ČERPADLO Toto erpadlo je runí. Skládá se z tlesa, víka, křídla, můstků, klapkových ventilů, hřídele a páky. V tlese erpadla je na hřídeli umístno křídlo spojené s ovládací pákou a pevné můstky.


Pohybem křídla se m ní objem pracovního prostoru. V křídle a můstcích jsou klapkové ventily. KOVOPLAST čerpadlo ruční křídlové - vel. VAKUOVÉ ČERPADLO (Pumpa) a čerpadlo paliva Podtlaková pumpa - vývěva Do těchto vozů: VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C 1C1) Sikma zadni cast 1. LEWA je se svými čerpadly a systémy partnerem výrobců a firem zabývajících se výstavbou výrobních závodů v potravinářském průmyslu v procesech jako homogenizace a disperze, ale také v dalších zpracovatelských činnostech v potravinářském průmyslu.


Lamelové ( křídlové ) dopravní palivové čerpadlo (obr. č. 2) Zajišťuje dopravu paliva do vstřikovacího čerpadla. Rotor čerpadla je pevně spojen s hnacím hřídelem a je umístěn výstředně ve skříni čerpadla. VR sestává z následujících konstruk-čních skupin uvnitř tělesa čerpadla a na tělese čerpadla: - křídlové dopravní čerpadlo () s ventilem pro řízení tlaku (15) - vysokotlaké čerpadlo s radiálními písty () s rozdělovacím hřídelem () a výstupním ventilem () - vysokotlaký elektromagnetický. Nepoužité ale dlouhodobě skladované kusy.


Membránová čerpadla jsou používána pro svou spolehlivost a odolnost proti chemikáliím. Princip membránového čerpadla. Průřez membránovým čerpadlem. Rotační radiální vstřikovací čerpadlo Palivo do čerpadla dodává křídlové čerpadlo.


Křídlové čerpadlo

Vstřikované množství paliva dávkuje vysokotlaký elektromagnetický ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.