středa 17. dubna 2019

Plachta solární

Plachta solární

Solární plachta na bazén, navijáky na solární plachty, krycí letní a zimní plachty na bazén. Chcete rychle a účinně ohřát Váš venkovní bazén? Vybrat si můžete solární plachty různých rozměrů určené pro bazény Azuro či Swing. Letos jsme pro Vás dokonce připravili i solární plachty PLUS pro bazény Azuro s vyšší účinností ohřevu vody.


Délka plachty je libovolná. Pokud potřebujete upravit šířku plachty podle bazénu, pak položte plachtu bublinkami dolů na vodní hladinu, transportní sklady na plachtě se za několik hodin srovnají a následně je možné zastříhnout plachtu nůžkami. Bublinková solární plachta na bazén plave na hladině, ohřívá vodu a udržuje teplotu. Plachty je možné zhotovit rovněž na míru dle Vašich požadavků. Nabízíme široký výběr plachet, nejčastějšími parametry pro výběr jsou tloušťka a barva.


Ceny, slevy, akce a rozměry solární plachty Cornisun. Kruhové, obdélníkové, solární plachty na míru. Vyšší izolační schopnost oproti dovozovým plachtám.


Plachta solární

Plave na hladině vody bublinkami dolů. Použitím solární plachty lze dosáhnout ohřátí bazénové vody až o 5°C za den. Slunce skrz čirou solární plachtu ohřívá bazén až ke dnu rychle a účinně. Volba konkrétní velikosti solární plachty závisí na rozměrech Vašeho bazénu – je třeba mít na paměti fakt, že solární plachta musí ležet přímo na hladině bazénu, tedy dotýkat se jí.


Vytvořte si solární panel přímo z vašeho bazénu. Jen tak je zajištěno, že bude během dne docházet k přestupu tepla a následnému ohřevu bazénové vody. Akce a slevy na solární plachtu CorniSun. Dodáváme solární plachtu metráž.


Plachta solární

Steel Pro 29-bez DPH 24-Koupit. Na konci sezóny plachtu opláchněte od zbytku chemikálií a nečistot, usušte ji a srolovanou ji uskladněte na temném a suchém místě. Profesionální černá solární plachta přes den přihřívá vodu a udržuje její teplotu i během noci. SLUNEČNÍ PLACHTA , STÍNÍCÍ PLACHTA, SOLÁRNÍ PLACHTA.


Maanta nabízí neuvěřitelný výběr plachet, altánů, pergol, zahradních pohovek a křesel. Díky izolačním vlastnostem jsou solární plachty skvělým pomocníkem při ohřívání vody v bazénu. Pokud si chcete užít koupání v teplé vodě, je solární plachta skvělým doplňkem, jak teplejší vody docílit. Díky tomu, že má plachta tmavou barvu, přitahuje na sebe sluneční. Plachty o tloušťce 4mic jsou ultrazvukově svařovány z jednotlivých pásů.


Kromě toho plachta chrání vodu proti nečistotám. Solárna plachta na bazén, navijaky na solárne plachty, krycie letné a zimné bazénové plachty, bazénové sieťe, podložky pod bazény. Zimné plachty chránia povrch bazéna proti mrazom. Nabízíme několik velikostí solárních plachet, vyberte si správnou velikost dle rozměru vašeho bazénu!


Neváhejte nás kontaktovat při výběru té správné solární plachty na Váš bazén. Tampa 44m, modrá 39-bez DPH 33-Koupit. Plachta na bazén solární bublinková černá silná x 4m - Výprodej. Nabízíme solární plachty různých rozměrů určené pro bazény Azuro či Swing.


Oválná solární plachta je určená pro nadzemní i zapuštěné bazény. Pomocí solární plachty lze ve slunečných dnech ohřát vodu až na 30°C. Solární fólie 180mic - plachta - kruh - m, Solární fólie 180mic - plachta - kruh - 6m, Solární fólie 180mic - plachta - kruh - 5m, Solární fólie 180mic - plachta - ovál - 5x7m, Solární fólie 180mic - plachta - ovál - 3x7m, Solární fólie 360mic modrá - plachta - rozměr na přání, Solární fólie 360mic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.