pondělí 29. dubna 2019

Průmyslová vzduchotechnika

Již více než let zvyšujeme čistotu pracovního prostředí díky inovativním systémům odsávání a filtrace vzduchu v průmyslových provozech. Zajišťujeme projekt, dodávku i následný servis. Průmyslová vzduchotechnika Ostrava. Provádíme výrobu vzduchotechnického potrubí čtyřhranného nebo kruhového provedení včetně odpovídajících tvarových dílů.


Naše společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta sídlí v Šumperku a působíme v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Pod obchodním názvem FILTRAX vyrábíme průmyslové patronové filtry. Požadavky na vytvoření stanoveného tepelného komfortu a stupně čistoty vnitřního prostředí řeší obor větrání a klimatizace. Tepelné a vlhkostní mikroklima, stejně tak jako čistota ovzduší, jsou pro jedn.


Návrh odsávacího systému. Již přes let vyrábíme spolehlivé systémy určené pro odsávání a filtraci vzduchu pro všechny typy průmyslových, vojenských i civilních objektů. Vytápění průmyslových hal.


Odsávání od průmyslových technologií. Filtrace aktivním uhlím. Společnost DRÁŽEK, spol. Vladimír DRÁŽEK – vzduchotechnika. To je to, čemu rozumíme.


Jsme inženýrsko – dodavatelská společnost se zaměřením na průmyslovou vzduchotechniku. Cílem našich projektů je nalezení souhrnu optimálních úsporných a ekologických opa. Vzduchotechnika Avion shoping park Ostrava - celoroční zakázky. Realizace vzduchotechniky pro jídelní a odpočinkové zóny obchodního centra. Podívejte se, jaké nové výrobky uvádíme na trh či na kterém veletrhu klimatizačních zařízení a vzduchotechniky nás můžete potkat.


Sledujte naše klima aktuality. Jedná se o průmyslové vzduchotechnické systémy pro nejrůznější průmyslová odvětví včetně technologických výduchů a komínů. Při samotné tvorbě projektové dokumentace se opíráme o dlouholeté zkušenosti s projekty a dodávkami jak v oblasti průmyslové vzduchotechniky, tak oblastech dalších. Jsme připraveni zajistit pro Vaši firmu návrh optimálního řešení a na klíč realizovat dodávku a instalaci nového zařízení. Rovněž jsme připraveni realizovat projekt dle Vašeho přesného zadání – projektové dokumentace.


PRŮMYSLOVÁ VZDUCHOTECHNIKA A FILTRACE. V oblasti průmyslové vzduchotechniky a filtrace je firma Luwex, a. Tyto služby nabízíme po celé České republice, nejčastěji však v okolí měst Uherské Hradiště a Zlín. Popsány jsou jednotlivé komponenty VZT jednotky a jejich funkce.


Průmyslová vzduchotechnika

Závěrem je vytvořen model VZT jednotky a algoritmus, který je implementován ve formě softwarového modulu v programovacím prostředí. Daniel HávaVedoucí výrobydrazek. Vratislav DvořákProjekt managervr. Výrobek : Cena bez DPH v Kč : Cena s DPH v Kč : 000. Mnohdy se jedná o velmi složitá zařízení.


Proto je třeba vždy odborného návrhu včetně výpočtu potřebného vzduch, teploty a vlhkosti. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Tvoří nezbytnou součást krytých bazénů a d. Klimatizace a průmyslová vzduchotechnika. Součástí vzduchotechnických systémů je měření a regulace,topení,chlazení,tepelné a protipožární izolace.


Těžká průmyslová vzduchotechnika. Zabýváme se návrhem, dodávkou a realizací systémů pro odsávání a filtraci. Provádíme jádrové vrtání diamantovou technikou do stavebních konstrukcí. Nabízíme nejširší škálu produktů a řešení pro odsávání a filtraci prachu a částic, zplodin svařování, výfukových plynů, olejové mlhy, jiných plynů a hořlavého prachu.


Váš odborník na průmyslovou vzdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.