pátek 12. dubna 2019

Těsnící manžeta

Těsnící manžeta

Pokud utěsníme hydraulický píst manžetou, musí těsnící kroužek dodržet maximální účinnost po co nejdelší dobu funkce hydraulického systému. Dále musí manžeta odolat provozním podmínkám, které při těsnění hydrauliky nastávají. Při zvolení správného hydraulického kroužku musíme uvážit, zda hydraulický. V připraveném sortimentu si můžete vybírat těsnící manžety, těsnící řetězy (link seal), těsnění plošné GP, těsnění ROXTEC, těsnění pro beztlaké těsnění prostupů, chráničky a těsnící límce, spojky potrubí, příruby točivé lisované, těsnění s ocelovou vložkou, poklopy a průlezy, podpěry potrubí, konzoly a zavěšení potrubí.


Manžeta pro stabilní hydrauliku ve standardním pracovním prostředí. Pro tento typ manžet je charakteristická jednoduchá montáž, velká stálost a schopnost kompenzace osové tepelné dilatace potrubí bez ztráty těsnicí schopnosti spoje. PS- TĚSNÍCÍ MANŽETA. Základní těsnící manžeta pro běžné použití až do 4bar dle materiálu. Jihlava Česká republika.


Hydraulická těsnění, stírací kr. Je opatřena samolepivou úpravou a nátrubkem (trvale elastická pryž). Těsnící manžeta RVGM pro poklop RVTEL -. Univerzální těsnící manžeta. RS– TĚSNÍCÍ MANŽETA.


Těsnící manžeta

Ucpávkové těsnící šňůry. K vytvoření utěsneného prostupu je zapotřebí 1ks spodní a 1ks vrchní strany membrány. Lepící páska která, slouží k napojení manžety na membránu není součástí balení. Utěsňují spolehlivě více nepotřebné otvory v těsnění. Bezpečně utěsňuje trubky a potrubí z plastu, oceli, vláknocementu a kameniny až do výšky vodního sloupce metrů.


Samolepící límce manžet jsou vyráběny v různých variantách. Je vyrobena z UV stabilního materiálu EPDM. Ethylen-propylen pryž je charakteristická mimořádnou odolností proti zestárnutí, proto společně se systémovou páskou vytvoří dokonalé, dlouhodobě bezpečné napojení membrány k větracímu komínku. Dostupnost: Do týdne obrázky v galerii. Hledáte kvalitní TěSNICí MANžETY – TVAROVKY?


Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. V naší nabídce produktů se nacházejí i těsnící prvky z usní, hovorově nazývané kožené těsnění. Kožené manžety K (kloboučkové) Kožené těsnění K se používají přednostně k utěsnění pístních tyčí (vzduch – olej – voda) – tlak do MPa. LÍMEC těsnící DN 1pryžový (otvor - 195mm, límec - 293mm) Ks: 0. Potřebuješ rovnou koleno se správným úhlem, ta těsnící manžeta se tam už nevejde! Takže rovnou připojit koleno.


Tento tvar optimalizuje pevné uložení manžety v drážce pístu a zvyšuje přítlačnou sílu těsnicích břitů pro posílení těsnící funkce při nízkých tlacích. Pro utěsnění prostupů vedení technického vybavení staveb pro hydroizolaci, izolaci proti zemním plynům a radonu a parotěsné izolace vrchní stavby. Zápachové uzávěrky, zpětné armatury, vpusti, vtoky. Pro kuchyně, koupelny, balkóny, klimatizaci.


Pogumovaný povrch a vestavěná jehla na vnitřní straně spolehlivě utěsní otvory, které už nebudou potřeba. Vyztužuje těsnicí vrstvy a ve spojení s nimi dokonale utěsňuje podklad. Odzkoušená na těsnost proti pronikání plynu, vody (do 6bar) a difúzi radonu.


Není určena pro skladby střešního pláště. Vše skladem, dodávka do hod. Montážní návod na konci ceníku. Stožárová gumová manžeta. Vulkanizovaná těsnicí manžeta.


K dispozici ve verzi LUG. Z 011-GMX Speciální těsnění pro brusná média. Mezipřírobuvá klapka se díky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.