pondělí 13. května 2019

Jak vyčistit spálenou mikrovlnku

Jak vyčistit „spálenou“ mikrovlnku ? Přizvěte silnější kalibr. Zapomněli jste na pečené kuře a většinu našli na stěnách? Na zaschlé zbytky nejlépe fungují speciální spreje do mikrovlnné trouby.


Pozor na zadní stěnu s průduchy. Tam nestříkejte chemické přípravky. Zbytky čisticího prostředku by se mohly dostat. Mikrovlnka je naším každodenním pomocníkem, který nám mnohdy ušetří spoustu času i práce.


Někdy se ale může stát, většinou vinou naší nepozornosti, že v. Cákance od potravin v mikrovlnce nehezky vypadají, nehezký páchnou a snižují účinnost vaší mikrovlnky. Naštěstí není těžké mikrovlnku vyčistit , když víte jak. Jak jednoduše vyčistit mikrovlnku za minut S následujícím návodem vyčistíte mikrovlnku raz dva a navíc se šetrným přístupem k životnímu prostředí. Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí?


Pojďte se podívat, jak si práci můžete usnadnit. Foto: Thinkstock Ilona Víchová 13. Existuje několik geniálně snadných fíglů! Mikrovlnku můžete mít zářivě čistou už za pět minut a bez větší námahy! Další fotografie v galerii.


Do hrnku vhodného do mikrovlnné trouby nalijte vodu s octem v poměru 1:1. V mikrovlnné troubě přiveďte roztok k varu a pak vařte cca min na nejvyšší výkon. Octové výpary naruší nečistoty na stěnách mikrovlnky, kterou pak stačí vytřít měkkým vlhkým hadříkem. Nebo jak vyčistit troubu bez chemie? Tady jsou pro vás účinné tipy a triky.


Zkuste použít domácí metody. Vyčistit mikrovlnku nebo se zbavit zápachu v ní nemusí být v zásadě žádná věda. Mikrovlnná trouba je jeden z elektrických přístrojů používaných v kuchyni a velký pomocník nejen při rychlém ohřívání potravin, ale i pro přípravu některých jídel, nebo například. Ještě za tepla odstraníme (špachtlí, nožíkem) větší přiškvařené kousky a plochu necháme vychladnout.


Na hrubší hadřík naneseme běžnou zubní pastu a krouživými pohyby vyčistíme zbytky nánosu. Jak snadno a rychle vyčistit mikrovlnku. Mytí mikrovlnky patří k nejméně oblíbeným činnostem v kuchyni. V misce si smíchejte dva díly čističe na okna a jeden díl teplé vody. Přípravkem omyjte všechny prostory v mikrovlnce.


Dejte si záležet i na záhybech, ve kterých se špína nejvíce drží. Při své první objednávce zadejte v košíku heslo 420. Lenka Svobodová Dům Uvnitř mikrovlnné trouby panuje ideální prostředí k vytvoření škodlivých nečistot, které by se mohly při ohřevu dostat do vašeho jídla.


Návod na to, jak rychle jednoduše a ekologicky vyčistit mikrovlnnou troubu. V tuto chvíli se zde nebudu rozepisovat o tom, zda mikrovlnku doma mít či nemít, co v ní ohřívat můžeme a co naopak nikdy. Na dôkladné vyčistenie mikrovlnky nepotrebujete žiadne dráhe čistiace prostriedky. Stačí vám minút času a suroviny, ktoré máte bežne v domácnosti.


Prinášame vám dva skvelé tipy, vďaka ktorým zbavíte mikrovlnku aj tých najodolnejších nečistôt rýchlo, jednoducho a najmä lacno. Potrebujeme (na 1. spôsob): polievkové lyžice octu hrnčeky vody Nádobu, vhodnú. Hledáte jednoduchý způsob, jak vyčistit mikrovlnnou troubu? Pokud se snažíte o ekologický přístup ve vaší domácnosti, následující osvědčená rada vám pomůže vyčistit mikrovlnnou troubu bez použití chemických přípravků a bez zdlouhavého drhnutí.


Unsubscribe from infotvsk?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.