pondělí 13. května 2019

Prodám vsakovací box

Prodám nový lakovací box , záruka roky. Dvou stupňová filtrace vzduchu. Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou.


Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity. Zánovní vsakovací koše ( boxy , galerie) značky Frankische. Box má velikost 80x80x66cm, pojme 408l. Vhodné pro vsakování dešťových vod.


ACO Stormbrixx vsakovací a retenční systém - základní blok Základní blok ( spojením dvou bloků vznikne box o objemu 4m3) Retence dešťové vody. Vhodný na pískování i velkých předmětů. Plynulé odsávání prachu.


Predám zariadenie letnej terasy: záhradné stoly,stoličky, ratanové boxy vhodné na terasu. Používané rok v reštaurácií, v dobrom stave. Stôl pre štyri osoby 5ks x € = 225€ Stôl pre šesť osôb. Ratanové sedenie box 2ksx150€ = 300€.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: box nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Predam vsakovacie boxy na trativo vyrobene z plastovych paliet. Rozne velkosti, na pr.


Trativod 1m=eur 1mma rozmer 110x110x85cm, dxsxv Viem zabezpecit prepravu a osadenie do zeme vratane vykopu. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího.


Při výšce zásypu 8mm je pojízdný i nákladními automobily 60t. Lze na sebe vrstvit i výškově, a to v modulu 4mm. Pro spojení bloků doporučujeme použít spojky obj.


Boxy mají patentově chráněný středový rozvodný prostor, který rozvede vodu rovnoměrně po celém bloku. Systém navíc zajistí sedimentaci kalu ze svedené vody. Urcite lepsie riesenie ako polepene plastove palety. Pouzitie na drenaz, odvodnenie a vsakovacie jamy.


Ponúkam na predaj vs ako vaci box ( trativod ) v rôznych objemoch a rozmeroch. Sme partia ktorá funguje už rok a zaoberá sa len vyrobou a osadením vs ako vacich boxov. Součástí je veškerá vzduchotechnika, kabely, filtry a j. Pořizovací cena cca mil. Jak velký objem musí vsakovací box mít, aby zvládl odvést vodu z. Dno jámy pro vsakování se zarovná vrstvou štěrkopísku (cca cm), položí.


Když začnete o jímce na děšťovku uvažovat, logicky vás jako první napadne, jak velkou jímku pořídit a jak potřebnou velikost spočítat. Predám kusov stohovací box skladací na plastovej palete,(foto ilustračné),pletivo je nepoškodené,rozmery boxu š. Predná stena je z jednej polovice sklopná pre ľahší prístup k uloženému materiálu. Boxy sa dajú uložit aj na seba, Cena nového je 3eur,teraz cena eur, kont.


Efektivním řešením je vsakovací systém. Popsané problémy může vyřešit drenáž či vsakovací zařízení. Vsakovací jímka je geniálně jednoduchým řešením vašeho problému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.