pátek 3. května 2019

Jak vyčistit sporák babské rady

Babské rady jak vyčistit sporák. Napsala: Svobodová M. Borax na bělení prádla. Poradit si se skvrnami, zašlými povrchy i prádlem, je pro hospodyňky rébusem od nepaměti.


Jak vyčistit sporák babské rady

Dobré rady jsou nad zlato i dnes. Jak co vyčistit , napravit, vybělit a zkrášlit, nás nepřestane zajímat ani v době, kdy máme nano technologie a chemické čisticí prostředky dokážeme koncentrovat do něžných kvítků aplikovaných na toaletní mísy. Naše babičky nebyly fitness trenérky ani výživové poradkyně přesto ale znali pár tipů jak spolehlivě zhubnout do plavek. Vyzkoušejte s námi babské rady. Víte, jak vyčistit skvrny nebo jak si poradit se škůdci?


Zavolejte nám do studia a nechte se zároveň inspirovat! Nevíte jak se zbavit pachu? Potřebujete zachránit přelité květiny? Víte jak se zavařuje v myčce?


Nemáte rádi pálivou papriku? Trpíte nespavostí či chrápáním? Mnoho babských rad na boj proti blechám neexistuje. Jednou z nich je, že má-li pes blechy, rozložíme mu do boudy listy ořešáku.


Karpální tunely: babské rady. Při těchto potížích je vhodné užívat tablety hořčíku a vápníku, případně preparáty na bázi přírodní želatiny. Porada s lékárníkem (dávkování) je nutná. Místně lze zkusit přikládat zábaly se studenou vodou.


Někdy pomáhají ledové obklady bolestivých míst. Skvělé babské rady na čištění odpadu a další tipy jak vyčistit odpad Ucpaný odpad v koupelně u umyvadla, u vany anebo v kuchyni ve dřezu. Ať už si vyberete jakoukoliv radu, myslete na to, že tyto ekologické prostředky musíte nechat v odpadu mnohem déle než jejich chemické příbuzenstvo.


Na ucpaný odpad postačí velký sáček jedlé sody , který nasypte do sifonu, přilijte 2ml octa a zalijte po chvilce vroucí vodou z konvice. Rady a návody pro každého a pro každou situaci. Vyjměte všechny mřížky, plechy, teploměr i vše ostatní, co máte uvnitř.


Jak vyčistit troubu: Nejdřív troubu vyprázdněte. Udělejte pastu z jedlé sody. V malé misce smíchejte půl šálku jedlé sody s několika lžícemi vody. Poměr upravujte do té doby, než budete mít roztíratelnou pastu. Ostruha patní kosti se nazývá různě velký kostěný výrůstek, který se vytváří obvykle na spodní straně, v místě, kde se upínají vazy chodidla a krátké svaly chodidla.


Jak tedy vyčistit kuchyňskou troubu i varnou plochu, aniž by bylo potřeba vykoupit drogerii a propotit při čištění dvě trička? Zkuste na to jít stejně, jako naše babičky, využijte přírodu a prostředky, které máte doma. Už jste to řešili snad tisíckrát. Skvrny od vína, džusu, žvýkačky či jiné nečistoty a ony nejdou dolů?


Vyhýbejte se sluníčku. Pokud váš zub rozbolel konkrétní zánět, není dobré se vystavovat slunečnímu záření, které podporuje tvorbu zánětu a vaší bolesti rozhodně neuleví. Raději zkuste ústní dutinu pořádně vyčistit a udělejte si teplý roztok ze sody.


Bude stačit jedna čajová lžička sody na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.