pondělí 20. května 2019

Jímka betonová

Jímka betonová

Betonová jímka se vyznačuje především prefabrikovanými tvary. Ty jsou kompaktní a každý díl jímky do sebe dokonale zapadá. Jímka je vyráběna z vodotěsného vysoce kvalitního betonu, který dokáže držet při sobě velmi dlouhou dobu.


Vše je dáno i přítomností ocelové výztuže podílející se na maximální pevnosti celého kompletu. Součástí betonové jímky je. Betonové vícekomorové jímky se používají v místech, kde je požadavek na vypouštění odpadních vod poměrně velký.


Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Jak si vybrat kapacitu jímky? To je samozřejmě velmi jednoduché. Betonové jímky s certifikátem voděodolnosti různých objemů s dopravou po celé ČR.


Je to velmi důležité, protože pouze nepropustná jímka odstraňuje riziko znečištění vody a půdy. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Pro výškové zarovnání vstupu (úrovně poklopu) s okolním terénem lze mezi nádrž a poklop vsadit typizované vyrovnávací prstence. Nádrž je možné při splnění dále uvedených podmínek osadit do terénu bez dalšího statického zajištění (nádrž je samonosná). Jednokomorová betonová jímka je ideálním řešením.


Dvoukomorové jímky jsou nádrže, které svou. To poskytuje záruku bezproblémového provozu po celá léta. V závislosti na účelu našebetonové nádrže mohou sloužit jako prvek systému jímek nebo jako nádobu na kejdu nebo dešťové vody.


Jímka betonová

Pokud uvažujete o koupi betonové jímky, máte možnosti. První variantou je koupě betonové jímky vyrobené v ČR. Druhou variantou je koupě betonové jímky vyrobené v zahraničí a následný převoz do ČR.


Vyplatí se koupě jímky vyrobené v Polsku? V ČR se vyrábí celá řada betonových jímek. Dokáží jim jímky z Polska konkurovat?


Jímka betonová

Pro další informace o jímkách nás neváhejte kontaktovat na: Ing. Voda je stále dražší, pomůže nádrž nebo jímka na vodu: Voda je drahocenné zboží a je ekonomické ji zachycovat v nádrži na vodu. I přesto, že je spotřeba konstantní nebo dokonce lehce klesající, je částka za roční vyúčtování vodného a stočného každý rok vyšší. Plastová jímka KUKA m³. SEPTIK tříkomorový Sleva.


Septik je tříkomorová průtoková jímka. Princip funkce tříkomorového septiku spočívá v jeho průtočnosti. Jedná se o sklípek s rovnými stěnami bez klenby. Výhodou tohoto sklípku je jeho maximální využití skladovacího prostoru v podobě regálů namontovaných do výšky stropu. Tento sklípek lze usadit j. Naše společnost se zabývá prodejem železobetonových žump.


Nabízíme železo-betonové žumpy s dopravou po celé České republice. Díky hydraulické ruce Vám žumpu vložíme přímo do výkopu. Hmotnost betonové žumpy neboli jímka převyšuje vztlak spodních vod tím pádem zabraňuje jejich vytlačení a následné deformací. Rychlá montáž včetně dopravy a uložení do výkopu Do předem připravené jámy se hydraulickým ramenem vloží železobetonová nádrž. Prodáváme a montujeme kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí vhodné jako jímky na dešťovou vodu, čističky odpadních vo žumpy a septiky.


Chemické přípravky na tmelení, ošetření, ochranu a údržbu přírodního a umělého kamene. Domovní jímka je prefabrikovaná železobetonová podzemní nádrž. Skládá se z vlastní kruhové nádrže, víka jímky a poklopu. V plášti nádrže je vyvrtán otvor pro přítokové potrubí. Ve víku jímky je otvor 6mm pro šachtový vstup, který se uzavírá kruhovým poklopem.


JÍMKA k obetonování - kruhová m³. Vsakovací jímka funguje stejně jako vsakovací boxy, ale za třetinovou cenu. Do vsakovací jímky se nasype 70cm plavenů frakce 50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.