pátek 24. května 2019

Kuličkový viskozimetr

Kuličkový viskozimetr

Viskozimetr uzavřeme horním uzávěrem (obr. 1). Přebytečná kapalina vyteče. Změříme dobu, za kterou horní okraj kuličky spadne od horní rysky trubice viskozimetru k dolní.


Pak viskozimetr odaretujeme, tělo viskozimetru otočíme o 1o kolem vodorovné osy a opět zaaretujeme. Opakujeme měření (celkem nejméně třikrát). Rotační viskozimetr umožňuje měření viskozity newtonovských soustav i. Měření rotačními viskozimetry. Dodáváme refraktometry, teploměry, konduktometry, oximetry a rotační i kuličkový viskozimetr.


Zavedení potřebných veličin a vztahů. Vhodný pro měření dynamické viskozity prů. Kuličkový viskozimetr. Termín: do týdnů ode dne účinnosti této Smlouvy. Předmět plnění: - dodání kusů kuličkového viskozimetru: viskozimetr musí umožnit temperovat vodním okr.


Principem je použitelnost omezena na Newtonské kapaliny. Výběr jedné ze šesti dodávaných kuliček umožňuje široký rozsah viskozity. Uvnitř skleněného válce je měřený vzorek, te. Rozšíření praktické výuky materiálového inženýrství a chemie na FSv ČVUT v Praze – cíl byl splněn, byla vypracována.


Hoepplerův kuličkový viskozimetr , 1. Brookfi eld RV, disperze, °C Do lékáren jsou však deriváty celulosy dodá-vány ve formě nemodifikovaných prášků, které musí být ve vodě nejprve důkladně dispergo-vány, aby se zabránilo tvorbě shluků v důsledku nedokonalého smáčení částic. Tlakový kapilárový viskozimetr Rheotest LK 2. Měří se pádová doba ve skleněném temperovaném válci, který je odkloněn o 10° od vertikálního směru. Teplota se měří klasickým skleněným teploměrem. Možnost výběru ze šesti kuliček.


Opět se měří srovnávacím způsoberef kk f) ) u. Jejich cena je vyhrazena v závislosti na změnách kurzu, celních poplatků,. Hopplerův viskozimetr kuličkový. Popis: Nová vibrační metoda umožňuje vysokou přesnost a. První přenosný rotační viskozimetr pro stanovení viskozity dle metody Brookfield v průběhu výrobního procesu. Přístroj se vyznačuje snadným a intuitivním. Digitáílní viskozimetr DV-E kombinuje.


Nátěrové hmoty - Stanovení viskozity rotačními viskozimetry - Část 2: Vřetenový nebo kuličkový viskozimetr pracující za specifikované smykové rychlosti. Norma obsahuje pouze anglický text normy. Höpplerův ( kuličkový) viskozimetr. Le Chatelierův princip 6. Langmuir adsorption isotherm. Zajišťujeme prodej a servis laboratorních přístrojů i skla se zaměřením na testování motorových paliv a maziv.


Nabízíme přístroje značek Normalab, Cannon, Reotrade, Tintometer a Ika. Automatický kuličkový viskozimetr Wachter Pukací hořák ohřívaný elek. Nízkotlaké kapilární viskozimetry Ke stanovení kinematické viskozity se používají skleněné kapilární viskozimetry (obrázek ). Smykové napětí, které způsobuje vlastní tok, je vyvozeno gravitační silou.


Definovaný objem měřeného vzorku protéká dlouhou kapilárou s přesně. Nabízíme prodej a servis laboratorních přístrojů i skla se zaměřením na testování motorových paliv a maziv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.