čtvrtek 30. května 2019

Lavat vývěvy

Lavat vývěvy

Na přání zákazníka se specializujeme na přesnou nástrojařskou práci speciálních dílů a malosériovou nebo kusovou výrobu. Difblok pracuje ve spojení s předvakuovou (např. rotační olejovou) vývěvou. ROTAČNÉ OLEJOVÉ VÝVEVY S TLAKOVÝM MAZANÍM. Vývevy modernej konštrukcie vhodné pre laboratórne podmienky i priemyselné použitie. Vďaka tlakovému mazaniu je možnosť dlhodobého čerpania z vyšších tlakov.


Lavat vývěvy

Vodní vývěvy jsou vývěvy s vysokým čerpacím výkonem při malé spotřebě vody. Jsou vyrobeny z materiálů, které odolávají korozi. Ostatní vývěvy mají tlakové mazání, nezávislé na tlaku na vstupu vývěvy , a proto jsou použitelné pro sání z uzavřeného i otevřeného prostoru.


Vakuový olej SN není výbušný, oxidující a za běžných podmínek netvoří výbušné páry. Jsou vybaveny (mimo modely 5) automatickým odpojením a zavzdušněním vývěvy při výpadku napájecího napětí. Laboratory and Vacuum Technique. Vhodná k získávání podtlaku nebo jako dopravní čerpadlo pro neagresivní a nevýbušné plyny bez mechanických nečistot a všude tam, kde je třeba vyloučit rizi.


Vývěvy membránové Lavat. Zdroj podtlaku či přetlaku místo olejových vývěv. Pro neagresivní a nevýbušné plyny. Malé kompaktní vývěvy pro všeobecné použití.


Výrobci a značky LAVAT. Provozní teplota – °C. Learn about working at Lavat a. Join LinkedIn today for free. See who you know at Lavat a. Pro odčerpávání neagresivních plynů a par zbavených nečistot. Rotační olejová vývěva LAVAT.


Lavat vývěvy

Nesmí se s ním nasávat z otevřeného prostoru s trvalým tlakem blízkým atmosférickému. Lavat se zabývá vývojem, výrobou a prodejem vakuové a laboratorní techniky. V jejich portfoliu nalezneme širokou nabídku vakuometrů, vývěv, ventilů a nejrůznějších spojovacích dílů. V současné době exportuje svoje zboží do zemí světa.


Vyvěva pístová CR-KP292. Kompaktní vývěva, kompresor, pro če. Občanského zákoníku č. Vyrábíme a prodáváme vývěvy , vakuové zařízení a komponenty. Nabízíme laboratorní a zdravotnickou techniku či regulační a měřicí přístroje. Dodáváme laboratorní míchačky, vakuové ventily, chirurgické odsávačky a spojovací díly.


Lavat vývěvy

Zajišťujeme odborný servis. Průmyslová rotační olejová vývěva VRD65. Tyto vývěvy jsou základním druhem vývěv pro získávání hrubého vakua nebo pro předčerpání vývěv pro vysoké vakuum. Olejové x bezolejové čerpání. Zkoušky jsou vcelku jednoduché a velmi účinné.


Používáme vakuové vývěvy od firmy Lavat , Chotutice, CZ, vč. Smluvně zajišťujeme héliové zkoušky těsnosti zejména pro drobné komponenty jaderných elektráren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.