čtvrtek 2. května 2019

Opláštění výtahové šachty

Výška opláštění výtahové šachty na straně šachetních dveří musí mít výšku minimálně m, na stranách minimálně m. Podle někoho je nové opláštění. Modernizace osobního výtahu o nosnosti 4kg s novým opláštěním šachty. Rekonstrukce a opláštění výtahových šachet. Deska, která tvoří opláštění zadní stěny výtahové šachty , se montuje tak, aby svislými hranami přesahovala rohový profil maximálně o mm.


Opláštění výtahové šachty

V případě samořezných šroubů (není nutné předvrtat rohový profil) se. Fermacell Vám nabízí jedinečné řešení opláštění výtahových šachet. Opláštění výtahové šachty : Autor: Vladimír Buk Datu04. Máme nabídku na 9tis. Kč bez opláštění šachty.


Ideálním řešením je náhrada nevyhovujícího opláštění sádrokartonovými deskami KNAUF Diamant. Nabízí se použít materiál Ferma. Pro opláštění výtahových šachet používáme certifikovaný systém KNAUF Diamant.


Opláštění výtahové šachty

Provádíme rekonstrukce výtahových šachet a jejich opláštění z materiálů vyhovujících současným platným technickým normám. Povrch výtahové šachty by měl být dostatečně pevný a tvrdý, protože výtahové šachty jsou vystaveny mechanickému zatížení zejména při pohybu osob a stěhování předmětů na chodbách. Výhody použití opláštění výtahových šachet systémem FERMACELL jsou tedy zřejmé – jedná se o certifikovaný systém pro výtahové šachty se 40letou zkušeností v suché výstavbě, který umožňuje rychlou a flexibilní montáž a jehož součástí je rozsáhlý servis a odborné poradenství.


Majitelé ocení životnost, bezpečnost a ekonomickou efektivnost systému. Konečné pohledové opláštění šachty může být provedeno z různých materiálů například z bezpečnostního vrstveného skla čirého, tónovaného nebo lakovaného-lacobel, ze skla tepelně-izolačního, z protipožárního nebo skla omezujícího průchod energie ze slunečního záření. Promat se používají hlavně při dodatečné instalaci výtahů a představují vždy speciální řešení, protože se musejí.


Pro standardní rozměry nabízíme dokonalé využití. Venkovní šachty Přístavba nové konstrukce výtahové šachty k vnější fasádě domu bývá často jedinou možností zřízení výtahu ke stávající budově. Obvykle to bývá za cenu zastávek v mezitrech schodiště nebo ubourání balkonů, na druhou stranu nebývá tolik komplikací s půdorysným rozměrem celé přístavby. Navrhneme pro Vás výtahovou šachtu na míru. Nové výtahové šachty.


Proč si vybrat naši společnost? Připravíme výtahovou �. Provádíme též opláštění šachty , která má v kombinaci, cetris polystyren a omítka má vzhled jako šachta zděná. Výběr varianty opláštění šachty vychází z přání zákazníků a závěrů stavebního řízení.


Taková podkonstrukce se opláští deskami Knauf Diamant kladenými naležato. Ocelové šachty jsou často jediným vhodným řešením pro přístavbu výtahu ke stávajícímu domu. Konstrukce šachty je svým provedením výrazným velice výrazným architektonickým prvkem, který dotváří celkový estetický dojem. Snížení hlučnosti výtahu. Dodáváme bezpečnostní skla na opláštění výtahových.


Veškeré výše uvedené způsoby opláštění je možné kombinovat na jedné konstrukci výtahové šachty. Doplnění osvětlení strojovny, šachty a přístupové cesty do strojovny. Zajistí nový hlavní přívod včetně revizní zprávy. Po dokončení elektroinstalačních prací provede zapravení dotčených ploch.


Kompletního opláštění výtahové šachty. Výtahové šachty navržené ve spolupráci s renomovanými architekty, které dokáží zaujmout svou nadčasovou architekturou. Každý projekt je svým způsobem originální, atypický.


V případech kdy není možné provádět opláštění z lešení využíváme závěsných montážních lávek, teleskopických i nůžkových plošin. Detail opláštění výtahové šachty. Pohled na strop kabiny, stojící ve spodní stanici. Výtah je vybudován v zrcadle schodiště staršího obytného domu. Vyrábíme a dodáváme konstrukce ocelových šachet včetně opláštění (ocelové kazety naší konstrukce v barevné povrchové úpravě komaxit, dále deskami fermacell s následnou výmalbou, i plně prosklené).


Instalujeme šachty do již stávajících budov s výtahy před rekonstrukcí, tak i do budov bez. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.