pondělí 27. května 2019

Plastové lamely

Levné plastové přehrazení s širokým využitím ve všech typech provozů. Pásy z měkčeného PVC jsou uchyceny k nosné liště. Po rozhrnutí clony se plastové lamely ihned vrací do původní polohy a zamezuji vyvětrávání prostoru. Montáž lamelové clony je jednoduchá a provádí se pomocí běžného nářadí. Plastové palubky a obklady.


Obklady stěn a fasád mohou být z různých materiálů. V současné době se stále více prosazují plastové obklady. Hliníkové výrobky na míru s okamžitým zjištění ceny Vašeho výrobku v online kalkulačkách u každého výrobku. Tvoříte si svůj vlastní výrobek na míru, zadáním požadovaných rozměrů i barevného provedení vašeho výrobku. Vyrábaná je v štandardných dlžkach 1m, 25m, 6m, 8m alebo podľa potrieb zákazníka.


Výroba na základě americké licence Strandex. Plotovky plastové Pilwood červenohnědé. Téměř bezúdržbové produkty se zárukou až let.


Plastové lamely

Ak hľadáte elegantné oplotenie pre vašu firmu alebo dom, plotové panely sú tou správnou voľbou. Prezrite si našu širokú ponuku! Lamely se otočí o 90° a shrnou ke kraji, kde zabírají pouze cca až z celkové šíře otvoru. Na shrnovací mechanismus lze použít PVC pásy šíře 2a 300mm.


PVC zaručujú maximálnu odolnosť voči vonkajším klimatickým vplyvom a umožňujú použitie aj do extrémnych podmienok (dážď, mráz, slnečné žiarenie, sneh). Predstavuje najjednoduchší a veľmi pohodlný systém zabudovania – montuje sa súčasne s oknom. Vodiace lišty a kastlík sú plastové, lamely môžu byť plastové alebo hliníkové. Po určitých technologických úpravách vzniká z recyklátu materiál, z ktorého sa následne vyrábajú tradičné plotové dosky.


Plastové lamely

Súbory cookie S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. Ide o materiál s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom, a preto sa jeho vzhľad ani po rokoch. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Na ohraničenie záhonov môžete použiť plastové alebo drevené záhradné obrubníky. Objednajte si ploty on-line a získajte nasledujúce výhody: - Ploty vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní.


Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu. Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan. Systém používá unikátní vytlačované lamely (hermeticky ukončené), jejich spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu. Roletové zakrytí pro bazény zaručuje. Venkovní plastové rolety představují účinnou ochranu proti vloupání, tepelnou a zvukovou izolaci okna.


Navíjacia tyč kovová, plastové lamely , lamely si môžete prestriekať na akú farbu potrebujete. Vhodné na chalupu, chatu. Vonkajšie plastové rolety sa vynikajúco osvedčili ako účinná ochrana voči vlámaniu, tepelná a zvuková izolácia okna. Jeho veľkou výhodou je však dlhá životnosť a nie je potrebná údržba ako pri drevenom oplotení.


Na výber sú farebné varianty biela a zlatý dub. Ponúkame tiež montáž plotových dosiek ako i výrobu konštrukcií plotov a brán vrátane automatických pohonov na diaľkové ovládanie. V prípade záujmu o bližšie informácie a cenovú ponuku nás prosím kontaktujte. Obkladové a fasádní palubky v nejvyšší kvalitě.


Plastové lamely

Nakupujte kvalitní plastové palubky levněji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.