čtvrtek 6. června 2019

Jak vyčistit mikrovlnku jedlou sodou

K ruce si kromě čističů vezměte také jemnou houbičku a hadřík. Drátěnka by mohla poškodit povrch a narušit pohyby mikrovln. Jak vyčistit mikrovlnku jedlou sodou ? NÁVOD – čištění mikrovlnky -snadné a fakt funguje. PL),pustila mikrovlnku na nejvyšší výkon a nechala. Citronová šťáva u mě taky nezabrala.


Jak vyčistit mikrovlnku jedlou sodou

Jedlá soda si také dobře poradí s usazeninami na stěnách mikrovlnné trouby. Můžete si udělat pastu smícháním octa a jedlé sody, kterou pak za pomoci hadříku namočeného v teplé vodě odstraníte i zaschlé usazeniny. Ale musíte si dávat pozor, abyste neměli v pastě vůbec žádné. Stačí jen trocha trpělivosti a na koberci nebude nic znát, aniž byste museli použít agresivní prostředky.


Jednoduchý způsob, jak vyčistit troubu. Většina prodávaných přípravků stejně nefunguje. Smíchejte cca půl hrnku jedlé sody s teplou vodou. Přípravek nemá být tekoucí, poměr vody a sody upravte tak, aby vznikla hmota v podobě pasty.


Jak vyčistit mikrovlnku jedlou sodou

Do ledničky dejte malou nádobku s jedlou sodou , která absorbuje pachy i vlhkost. Vyměňte ji vždy, když ledničku čistíte. Ruce od česneku nebo ryby omyjte směsí jedlé sody a vody. Odstraňuje skvrny od čaje a kávy.


Z vody a jedlé sody smíchejte pastu, kterou vydrhnete zašedlé šálky a podšálky. Vezměte si na pomoc jedlou sodu a ocet. Ocet bude se sodou reagovat a vytvoří jemnou pěnu.


Nakonec vezměte vlhký hadřík a omyjte troubu do čista. Možná budete muset několikrát opakovat, protože. Jak čistit mikrovlnnou troubu s citronem nebo kyselinou citronovou. Velmi často po vaření jsou na stěnách spálené kapky tuku.


Pokud vám čištění pouze s jedlou sodou nepůjde, zkuste jiný způsob. Připravte si k jedlé sodě i vinný ocet. Tyto ingredience můžete použít na porcelán i nerezovou ocel. Kromě nich si připravte i alobal.


Jak vyčistit mikrovlnku jedlou sodou

Nejprve vinný ocet a jedlou sodu naneste na skvrny ze rzi a nechte několik minut působit. Následně zmačkejte kuličku z alobalu a rez s ní vydrhněte. K dostání je spousta prostředků k její desinfekci i zářící čistotě, ale ne vždy pomohou. Chcete-li ušetřit, uklízet ekologicky a přitom mít čisté wc, stačí vám k tomu pouze ocet, soda a obyčejná pemza. I při úklidu je soda skvělým pomocníkem.


Jestliže nasypete sodu na houbičku, můžete ihned vyčistit vanu, umyvadlo a koupelnové závěsy. Houbička se sodou také vyčistí mikrovlnku , nebo hrnečky od kávy a čaje. Po vyčištění sodou vše dobře omyjte čistou vodou. V tomto návodu vám ukážeme, jak vyčistit stříbro pomocí alobalu a jedlé sody. Téměř každý se někdy v životě setkal s tím, že od někoho dostal či někomu daroval stříbrný šperk, který po čase ztratil svou původní barvu.


Spousta lidí v tu chvíli cennost odsoudí a přestane ji nosit, v horším případě ji vyhodí rovnou do koše. Jak snadno vyčistit mikrovlnku zcela bez chemie. Za pár korun a také bez chemie. Kamila Metzová Návod na to, jak rychle jednoduše a ekologicky vyčistit mikrovlnnou troubu.


V tuto chvíli se zde nebudu rozepisovat o tom, zda mikrovlnku doma mít či nemít, co v ní ohř. Kdo by chtěl mixéru dopřát pořádný očistec, pomůže vám prací prášek, který rozmícháte v teplé vodě, nalijete do nádoby a zapnete na střední otáčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.