pátek 28. června 2019

Krby plzeň

Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty až 14°C. Noční teploty až 1°C. Stavíme kachlová kamna, sporáky, krby teplovzdušné, akumulační, s teplovodním výměníkem, krby štukové, z pískovce.


Naše krby hřejí nejen do celého domu, ale i na srdci.

Je za nimi poctivá ruční práce, která nás spojuje už let. A díky ní můžete trávit rodinné večery při vůni a praskání hořícího dřeva v pohodlí svého domova. Otevírací doba: Po - Pá 7. Kontakt: Doudlevecká 4 Plzeň (naproti zimnímu stadionu) 1. Krby a kamna Čermák - Plzeň. Poskytujeme odborné poradenství a naši specialisté instalují krby , kamna a sporáky do bytů a domů zákazníků v regionu Plzeň. Navrhneme a postavíme vnitřní i venkovní krb, kachlová kamna či sporák.


Prodáváme a montujeme krbová kamna.

Klademe velký důraz na kvalitu, bezpečnost a spolehlivost produktů. Chystáte si pořídit teplovzdušný krb nebo kamna? Obraťte se na profesionály v oboru a užijte si to pravé teplo domova. Vaše zpráva byla odeslána. ENEKO - KRBY – Zahradní krby , grily a krbové doplňky Na vaší zahradě vám bude chutnat.


Nechte na sebe dýchnout teplo a pohodu, které mohou vytvořit pouze zahradní krby. Naše společnost vyrábí zahradní grily, krby i krbové doplňky, které svou cenou i snadnou montáží nadchnou každého kutila či zahrádkáře. Pondělí - Pátek 7:- 14:hod.


Krásné hoření akumulačních kamen Nordpeis Salzburg M za pomoci automatické regulace spalování Reg. V oblasti Plzeň a okolí dodávku a montáž za výhodných podmínek. V našem sortimentu najdete krby rustikální, moderní a klasické. Zavolejte nebo navštivte naší vzorkovou prodejnu, kde si můžete domluvit osobní jednání u vás doma v Plzni a okolí. Veškeré krby vám „ušijeme“ na míru.


A-Z KRBY Praha nabízí stavby krbů, 3D návrhy zdarma, krbové vložky, materiály na stavbu krbu, komíny. Mohou být vytvořeny z nejrůznějších ohnivzdorných materiálů. V kombinaci s dalšími stavebními prvky se mohou stát výraznou dominantou interiéru.

Bio krby - kompletní nabídka. V naší nabídce najdete široký výběr bio krbů. Vybrat si můžete následující bio krby : stolní bio krby , nástěnné bio krby , volně stojící bio krby a unikátní bio krby zavěšené v prostoru.


Věříme, že si vyberete. Pokud budete potřebovat pomoct s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Vycházíme vždy z konkrétních požadavků zákazníka, a vytváříme tak pokaždé jedinečný krb. Používáme kvalitní materiály a dáváme si záležet i na nejmenších detailech.


Zakládáme si na 1 funkčnosti, dlouhé životnosti a vyladěném designu. Váš krb se přeci stane dominantou vašeho domova. Jsme vyučení v oboru kamnář a kominík. Malé představení naší firmy.


This video is unavailable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.