čtvrtek 27. června 2019

Piskovací kabina

Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Kč Detail - ergonomicky konstruovaná pískovací kabina pro snadnou obsluhu vestoje- pro čištění, odstraňování vodního kamene, otřepů, zdrsňován. Injektorová tryskací kabina CAB-135S - Contracor.


Na externím skladě Contracor CAB 1S je profesionální tryskací box s odsáváním a recyklací média pro tryskání za sucha. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dostatečně veliká, pro naše účely pískování v kovovýrobě vyhovující. Kabina koupena v akční nabídce, navíc jsme od dodavatele obdrželi do výbavy této kabiny užitečný bonus. Jsme velice spokojeni. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání piskovaci kabina.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Ideální řešení pro potřeby drobných řemesel k tryskání menších dílů. Nejsme jen pouhý E-shop.


Pokud nechcete, aby se v pískovacím boxu tvořila prachová mlha znesnadňující práci, doporučujeme přikoupit odsávací zařízení (doporučený průměr hadice mm). Zakázková produkce - Individuální řešení - Unikátní provedení - Bytelná konstrukcePřiměřená sofistikace - Bohaté příslušenství - Vysoká spolehlivost - Dlouhá životnostBezpečné a komfortní. Pokud potřebujete kvalitní pískovací kabinu, ale nechce se vám investovat do profesionálního boxu, je pro vás vhodná pískovačka SBC 350. Jde o hobby zařízení hodící se spíše pro občasné tryskání malých a středně velkých předmětů.


V případě potřeby je možno dveře vybavit protahovacími průchody pro tryskání teoreticky „nekonečného“ tyčového předmětu. Pracovní rukavice jsou otěruvzdorné s vysokou životností. Doplňková vybavení: Dveře kabiny je možno vybavit průchozími otvory pro protahování dlouhých (teoreticky „nekonečných“) předmětů.


Nabízíme pískovací boxy špičkové kvality s max. Profi tryskací kabina. V profi pískovacích boxech jsou dodávány trysky s větším průměrem než u hobby verzí. To znamená, že dokážou zabrat větší plochu, a tím efektivněji pískovat. Existují dva typy tryskacích kabin.


Tlakové a injektorové. Výhody a nevýhody tlakového tryskacího boxu. Děrovaný plech na ukládání součástek. Pískovací pistole s vyměnitelnou keramickou tryskou: mm. Prostorný pískovací box pro čištění různých součástek od rzi, barvy a pod.


Stačí napojit na přívod vzduchu a elektřinu ( světlo ), doplnit abrazivo a pracovat. Kabina je kompletní ( bez kompresoru ), pouze demontovaná. Součástí balení: rukavice, pískovací pistole, náhradní trysky 4. Prodám novou piskovaci pistol.


Stroje - Piskovaci kabina bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů.


Opískovací kabina s celkovými vnějšími rozměry 9x 6x 6mm, o objemu 220L, váha kg. V této podkategorii se nachází produktů. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Archiv pro štítek: pískovací kabina.


Dodací lhůta je 4-pracovních dnů na náš sklad. Potřebný kompresor s výkonem min. CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝ NÁKUP - získejte kliknutím zde ZBOŽÍ VYSTAVENO, přijeďte si jej prohlédnout na náš showroom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.