pátek 28. června 2019

Plastová odpadní jímka

Plastová odpadní jímka

PLASTOVÁ JÍMKA KUKA SAMONOSNÁ Sleva. Plastová jímka KUKA m³. Voda z ní nikam neodtéká, protože není opatřena odtokem (přelivem). Postupem času se v nádrží hromadí odpadní a splaškové vody z objektu. K jejímu vyprázdnění je nutné objednat fekální vůz.


Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Po naplnění kapacity necháte jímky jednoduše vyvézt. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Při zvolení jímky na dešťovou vodu je vhodné specifikovat, že ji chcete takto využívat. Jedná se o hrdlo DN1HT s gumou, to se jednoduše nadstaví rourou DN16 a na něj se nasadí víko k tomu určené.


Fekální roura se prostčí tímto otvorem, který je nad terénem a nemusí se složitě odkrytovávat zabezpečené víko. Dešťové a odpadní vody na klíč. Přihlášení pro projektanty.


Naší hlavní specializací je výroba plastových výrobků. Ať už se jedná o plastové jímky, vodoměrné šachty, čistírny odpadních vo nebo tlakovou kanalizaci, vše je navrženo z materiálů a produktů nejvyšší kvality a následně testováno pod přísným dohledem. Kolem spodní hrany jímky (u betonové desky) musí být drenážní roura, která musí být stažená pryč od jímky, například do kanalizace, nebo vsakovacích boxu. Následně se obsypává stěrko pískem a zároveň.


Nejdůležitější vlastností je voděodolnost, proto využíváme moderních technických postupů a za použití kvalitního materiálu. Každá retenční nádrž i odpadní jímka vlastní svůj certifikát a jsou z tohoto materiálu 1 svařitelné, vodotěsné, disponují dlouhou životností, zaručují zápachovost a také jsou odolné vůči agresivním látkám či UV záření. Díky tomu je kvalita sváru na nejvyšší úrovni. Každý produkt má svoji vlastní certifikaci dle standardů.


Každý výrobek, který opouští naši firmu, je vyroben s maximální. Dvouplášťové jímky se usazují do čerstvé betonové vrstvy tloušťky - cm. Po zatvrdnutí se jímka napouští vodou, současně se do prostoru mezipláště lije beton. Zároveň dochází k obsypu jímky prosátou hlínou z vnější strany. Při instalaci tak nedochází k poničení a nadměrné zátěži pláště.


Odpadní jímky slouží k akumulaci odpadních vod. Dvouplášťová jímka je vhodná i do míst s výskytem vyšší hladiny spodní vody a jílovité půdy. Stejně jako plastové samonosné nádrže mají dvouplášťové jímky jednoduchou obsluhu a zároveň jsou nenáročné na údržbu.


Usazení dvouplášťové jímky se. Obje111m3. Nejlepší ceny a najvyšší kvalita. Výrobce Mravec plast chce touto cestou zákazníky a zájemce o nabízené plastové nádrže ubezpečit, že i přez vážnou situaci koronavirové infekce panující v ČR, nejsou dodávky objednaných nádrží přerušeny. U jímek určených na dešťovou vodu je také možné osadit přepadovým potrubím a průchodkou k napojení čerpadla do jímky.


Jímka samonosná m3. Samonosnou konstrukci není potřeba celou obetonovat. Jakostního PP a svařovány nejmodernější technikou.


Naše jímky jsou celé vyrobené z 1. Splaškové vody jsou přiváděny gravitační nebo tlakovou kanalizací. Dále nabízíme okrasné sudy na dešťovou vodu. Tento typ jímky je určen k instalaci do travnaté plochy bez zatížení dopravní technikou. Tradiční žumpa je vodotěsná, bezodtoková jímka , kterou je nutné pravidelně vyvážet.


V dnešní době jsou nejpopulárnější plastové žumpy, které představují rychlé, snadné a cenově dostupné řešení. Víko jímky je pochozí. K jímce obdržíte certifikát o vodotěsnosti dle evropských norem, prohlášení o shodě – slouží ke kolaudaci a dále montážní návod pro uložení jímky. Vyčištěná voda se odvádí z regulační šachty do tzv.


Plastová odpadní jímka

Konec potrubí DN 1je potřeba zajistit víčkem, ve kterém budou vyvrtané otvory. Toto opatření je nezbytné, protože slouží jako ochrana před různými živočichy. Zejména žáby a hlodavci si mohou do tohoto potrubí snadno najít cestu, a. Kanalizační potrubí je určeno pro ležaté gravitační vedení odpadních a dešťových vod uložené v zemi.


Podzemní plastová nádrž, septik anebo jímka (žumpa) jsou konstruovány všemi výrobci plastových nádrží tak, aby měly nosnost maximálně 30cm zeminy nad horní deskou. V případě nádrže k obetonování, kde je provedena betonáž horní strany, je možné uložení nádrže hlouběji (například kvůli potřebnému spádu odpadního potrubí), než je povolených 30m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.