pátek 28. června 2019

Opravy bazénů

Opravy bazénů

Provádíme kompletní opravy a rekonstrukce všech plastových bazénu. Kompletní bazénové vložky, záplaty částí i celého dna bazénů , oprava schodišť a pod. U rekonstrukcí plastových bazénů a všech typů bazénů s konstrukcí a bazénovou folií provádíme opravy a rekonstrukce pomocí těžké fólie německého výrobce DLW.


Opravy bazénů

Plastové bazény, septi. Rekonstrukce starých bazénů. Nevyhovuje Vám Váš současný bazén? Ztrácí se Vám z něj voda?


Chcete bazén opravit, ale nechcete v žádném případě nic kopat ani bourat? Máme řešení přesně pro Vás. Servis a opravy všech druhů bazénů. Kompletní odzimování a zazimování všech typů bazénů , celoroční údržba.


Diagnostika závad a hledání řešení u zákazníka na bazénech a bazénové technologii (filtrace, chemická úprava vody, ohřev vody, zastřešení, elektropříslušenství). Montáž a konfigurace mechanických a elektrických součástí. Vypláštění bazénů se používá při realizaci nového bazénu nebo při rekonstrukci stávajících zahradních i interiérových bazénů. Při tomto procesu dochází k zachování vysokých standardů na kvalitu, údržbu a provoz. Takže bazén, který byl původně Vaší chloubou, nemáte ani chuť používat.


Realizujeme opravy starších betonových i dlaždičkových bazénů a na dalších mnoho let tak zajistíme jejich bezproblémový provoz a Vám tak požitek z koupání. Prohlédneme Váš poničený či starý bazén a podle jeho stavu a technologie, která byla použita při výrobě bazénu, navrhneme nejvhodnější způsob rekonstrukce bazénu či jeho opravy. U mnoha typů bazénů lze rekonstrukci řešit poměrně příjemnou a nepříliš náročnou formou – vložkováním speciální folií. Na podklad různého tvaru a různé velikosti se horkovzdušně přivaří speciální silná (– 2mm) folie. Jsme specialisté na úpravu vody, bazénové technologie a kompletní údržbu a čištění bazénů.


Opravy bazénů

Prodáváme a instalujeme bazénové příslušenství za příznivé ceny včetně montáže a odborného poradenství, čímž našim klientům efektivně snižujeme náklady na provoz. Vždy si důkladně prohlédneme stávající stav bazénu, zhodnotíme jaké byly použité technologie při jeho výrobě a navrhneme optimální řešení jeho renovace. Lepení bazénů , lehátek, skákacích hradů, vodních atrakcí, vířivek, hraček,.


Svařování plastových lodí. Nadzemní bazény Marimex - nejrychlejší cesta ke koupání je náš nadzemní bazén. Opravy laminátových lodí. Neopravujeme úniky vody nadzemních a nafukovacích bazénů.


Ihned k odeslání Kč. Lepící sada na opravu bazénové folie 30ml. Oba typy bazénů jsou si podobné ohledně mechanických vlastností a odolnosti materiálů. Jak na opravy bazénů. K dovoleným, letním radovánkám i chalupaření neodmyslitelně patří koupání.


Mnohým z nás se nechce tlačit v davu na koupališti a tak si pořídil, nebo se to chystá brzy udělat, bazén n. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba LIQUIDS SERVIS - Ivan Hebnar, Bazény Bílek, CRYSTALPOOL, s. Tento typ bazénů není vhodný pro přezimování, po sezóně jej tedy musíte uklidit. Sada je určená pro opravy částí bazénů , které nejsou pod hladinou. Důležitý je současný stav a technologie, která byla při výrobě bazénu použita.


Opravy bazénů

Bezvýkopová oprava bazénového potrubí pomocí krátké sanační vložky umožní používat bazény již jeden. Doporučená cena: K č. Detail do oblíbených Sada záplat na bazénovou folii Akce-. Poskytujeme odborný záruční a pozáruční servis bazénů , bazénové technologie a bazénového příslušenství. Záplaty pro opravy vnitřních folií nadzemních bazénů. Péče o bazén je dosti časově náročná a zahrnuje několik standardních úkonů jejichž provádění čeká každého majitele, který chce u svého bazénu zajistit bezvadný provoz.


Další naší činností jsou detekce úniků vody z bazénů , opravy prasklých plastových bazénů vyfoliováním. Dodáváme a montujeme bazénové technologie, zastřešení, lamelové zakrytí a poskytujeme kompletní servis bazénů Magiline, bazénů s pískovými filtracemi a bazénů značky Desjoyaux.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.