úterý 9. července 2019

Jak vyčistit vstřiky benzin

Jak vyčistit skvrnu od benzínu? Pokud vám při tankování nebo přelévání benzínu z kanystru vystříkne trocha benzínu na oblečení, může benzín zanechat skvrnu. Skvrnu odstraníte pomocí žlučového mýdla, jedlé sody, saponátového přípravku a bílého octa, který odstraní i zápach. Všechny rozeberou vyčistí a vadné díly vymění.


STP Čistič vstřikovacího systému benzin (2ml) Vysoce silný a koncentrovaný čistič speciálně určený k odstranění škodlivých usazenin tvořících se v celém systému vstřikování. Po dlouhém zimním uskladnění sekačky, anebo pokud se do nádrže dostaly nečistoty, je potřeba nádrž co nejdříve vyčistit , aby Vaše sekačka zase mohla fungovat. Nechával jste někdo vyčistit vstřiky u benzínu?


Má to nějaký význam (třeba zvýšení výkonu)? Mně se jedná o staršího Japonce s asi 1tis. V jednom top-gearu jsem viděl, že po výměně vstřiků se vrátil výkon z - k deklarované hodnotě.


Jméno: Radek Předmět: ucpané benzinové vstřiky u Fábie Dobrý den. Vlastním Fábii combi II, 1. Většínou chytil až na druhý, někdy až na třetí pokus. Prosím o radu ohledně vyčištění vylitého benzínu z koberce v kufru auta.


Jak zde kdosi už psal - je lepší prevence, než oprava. Pokud nemám z nějakých důvodů možnost kupovat aditivovaná paliva, jelikož v naší vesnici je nikdo neprodává, stačí přidávat nějaká komerčně prodávaná aditiva, každé z nich umí vstřiky čistit. Světe div se, motor byl velmi neklidný až jsem se bál co bude, ale asi po 5ti minutách se volnoběch ustálil a začal šepotat jak hodinky. Tak jsem nutilů vstřiky přidáváním plynu otvírat na delší dobu viz.


VWGARL) a po 30min. Vzal sem si nějak debilně těšnící kanystr a spadl mi v kufru půjčenýho auta, a potřebuju aby ten rigol z toho auto co nejrychleji zmizel, jak na to? Věřte nebo ne, vědět, jak z nádrže vysát palivo se nemusí hodin jen drobným zlodějíčkům! Taková schopnost se může hodit v celé řadě situací – ať už když vám dojde benzín kilometry od civilizace, při zazimování voz.


Přečtěte si návo jak vyčistit mastné skvrny od oleje z betonu a dlažby. Tyto skvrny bývají velmi těžko odstranitelné, pokud nezačneme s čištěním ihned po jejich vzniku. V případě rozlití oleje na betonovou plochu nebo betonovou dlažbu ho nejprve co nejvíce odsajte suchou savou utěrkou.


Mám také zkusit vyčistit ty vstřiky ? Elektřina, plyn, topení. Pokud se jedná o vstřiky Hdi,zkus vyndat vstřikovače komplet a potom pouze vlastní trysku (špičku) vyčistit ultra nebo nějakým čističem. Pozor na díly po rozebrání té spodní části vstřiku!


Celkem se na tom nedá nic zku. Během první fáze se spotřebovalo 2litrů paliva a doba vstřiku se prodloužila téměř o polovinu, konkrétně z na ms - zanesené vstřiky prostě nedovolily víc. Při čistící fázi to bylo 1litrů benzínu a doba vstřiku se vrátila o celých procent! Fotky z mikroskopu pak potvrdily rozdíly i vizuálně.


Jo tohle je problém motorů na LPG obecně. Tím že tam nejde benzín, vstřiky se zalepují karbonem. Pokud by to nepomohlo, tak vstřikovače ven a vyčistit.


Pokud chcete, aby vám gril dlouho vydržel a jídlo z něho chutnalo skvěle, musíte ho pravidelně čistit a udržovat. Ať už máte uhlíkový, plynový, nebo elektrický gril, musíte ho po každém použití umýt a odstranit z něho bak. Ztratil váš notebook nebo stolní počítač výkon a nechcete navštěvovat drahá servisní střediska nebo počítač reinstalovat?


Skrblík vám dnes poradí, jak váš počítač co nejlépe optimalizovat. Díky tomu ušetříte nejen finance, ale také čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.