úterý 2. července 2019

Jekl 50x10

Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici! Měrná jednotka (MJ) S235JRJakost.


Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Otevřené profily C symetrické CNP.


Za studena ohýbané profily, ve výrobních délkách cca 6m. Popis poptávky: hutní materiály Popis: - jekl 50x- jekl 50xčerná ocel. Z této délky je možné �. U plotových polí delších než m doporučujeme jako vo. Nerezové jekly se vyrábějí buď v profilu čtvercovém nebo obdélníkovém.


Rozdělte vaše zadání prázdným znakem (_) na kategorie. Nevyhledávejte podle délky. Dodávané délky (např. v mm) najdete při volbě detailu zboží. Značení: Výška profilu (h) x Šířka profilu (b) x Tloušťka profilu (t) Popis: výrobní délky metrů.


Jekl 50x50xS235JRH. Jsme prodejní místo Transformu Lázně Bohdaneč, dostupnost na dotaz! Tento produkt je nabízen.


Nabízené hliníkové jekly jsou čtvercové nebo obdélníkové duté tyče vyráběné lisováním za tepla. Hliníkové jekly - čtvercové,obdelníkové. Dům a zahrada - Prodam jekl bazar. DPH pro množství 1-2ks. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízíme nerezové jekle v širokém spektru rozměrů.


Odběr je možný i po menších kusech. Dále prodáváme nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další. Pro aktuální dostupnost a ceník uvedených označení jeklů nás kontaktujte:.


Nebo se podívejte na čast�. Adresa provozovny: ZABI CZECH s. Jsme specialisté na zakázkovou zámečnickou výrobu dle Vašich přání a požadavků. Vyrábíme samonosné, křídlové a teleskopické brány (i s motorem, nebo pouze s přípravou pro motor), atypické plotové sloupky a plotové rámy, mříže do oken, venkovní zábradlí.


Koncovka pro zaslepení trubek s obdélníkovým průřezem. Vyrobena z nízkohustotní polyetylenu. K č DOPRAVA CELÁ ČESKÁ REPUBLIKA. Nejpoužívanější jakosti ocelí dle ČSN, další značení, popis použití. Kotec PUSZEK - 3xm Ko.


Ocel pro výztuž betonových konstrukcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.