pondělí 8. července 2019

Jekl profil ceník

Jekl - uzavřený profil. Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici! Typ, MJ, Cena bez DPH, Cena s DPH. Ceník řezů naleznete v obchodních podmínkách.


Archiv Podobné Ceník služeb. Ceny jsou pouze orientační. U ostatního sortimentu jsou ceny na dotaz. Ceník je rozdělen do dvou sekcí: Železo Nerez.


Uzavřené obdélníkové profily s podélným svárem, válcované za tepla. Tenkostěnné jeklové p. Všechny uvedené ceny jsou bez DPH. Měrná jednotka (MJ) S235JRHJakost. Základní cena za MJ ? Ještě jste se nepřihlásili?


E-shop zobrazuje základní ceny. Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Prodej hutního materiálu - Ferostav a. Pod pojmem jekly ( jekl ) se ukrývají uzavřené ocelové profily. Rovněž nabízíme i další příslušenství k nabízeným jeklům.


Na zakázku lze dodat i rozměry neuvedené v naší aktuální nabídce. Pro ceník nás kontaktujte. I profily - za tepla válcované. Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U, profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků. Standardní hliníkové profily.


Jekl profil ceník

V ceně konstrukce bez. Ocel úhlová (rovnoramenná – nerovnoramenná, T- profil ) – pilou. Lázně Bohdaneč, Ceník výrobků platný od 1. Ocelový uzavřený profil , čtvercového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl , slabostěnný.


Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Hliníkové profily duté čtverhranné, tzv jekly, vedeme skladem v šestimentrových tyčích. Délku všech nabízených profilů upravujeme dle přání zákazníka. Kč 25Kč bez DPH. Kč 30Kč bez DPH.


Dělení materiálu ceník Úpravy materiálu Kolejnice vodící, jeřábové. Jsme regionální partner společnosti FERONA. Výztužné profily pro sádrokartonové příčky – ceník.


Já používám na výrobu krabek alu jekl 40x80x1a spodek upravuju tím,. Uzavřené ocelové profily s obdélníkovým průřezem vysoké kvality za příznivé ceny. Zajistíme rozměr a délku obdélníkového profilu dle vašich požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.