pondělí 8. července 2019

Kulové ventily

Pojem v české strojařské terminologii zahrnuje také kohouty, šoupátka a klapky. Vodní kulové kohouty za nízké ceny v našem E-shopu. Naší předností je široká nabídka vodních kulových kohoutů, skladové zásoby a profesionální přístup. Kulové ventily a armatury KSB, Giacomini, Bugatti.


Kulové ventily

Kulový ventil lze použít na pitnou a užitkovou vodu, oleje, chemikálie a hořlaviny a pod. Vše pro instalatéry, topenáře a kutily najdete u nás. U kulového kohoutu je pracovním prvkem provrtaná koule nebo spíše prstenec s vnější kulovou plochou, díky které dochází k úzavření nebo otevření rozvodu.


Kulové kohouty a uzavírací ventily skladem za výhodné ceny. Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného produktu. Nerezové kulové kohouty slouží jako uzavírací armatura pro agresivní a neagresivní kapaliny a plyny. Médium může kulovým kohoutem protékat oběma směry. Pro svou jednoduchou konstrukci a spolehlivou funkci se používají zejména v potravinářském, chemickém, petrochemickém.


Kulový kohout s převlečnou maticí (pod kotel nebo k vodoměrům), PN1 max. Nejznámější ventily jsou běžné „kohoutky“ vodovodu, kde se k otevření nebo uzavření musí rukojetí několikrát otočit. Nejběžnější kohouty uzavírají přívod plynu pootočením o 90°.


Na rozdíl od klapky se kulové ventily vyznačují 1 volným průřezem pro průtok a jsou tudíž vhodné k použití v systémech s potrubním ježkem. Pneumatické prvky, ventily , pneumatické válce - výroba. Návrhy a dodávky pneumatických systémů.


Oficiální distributor Parker Hannifin. Podmínky pro ukládání a přístup do souborů cookie v nastavení vašeho prohlížeče. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Rotační ventily – kulové ventily , kohouty a mezipřírubové klapky – se převážně používají ve výrobě energie a její distribuci.


Typické aplikace jsou připojení dalšího kotle nebo přepínání nabíjení zásobníků. Siemens doporučuje rotační ventily především pro chladicí věže. Tyto kulové kohouty najdou uplatnění především ve venkovních prostorách. Ovládání kohoutu je řešeno buď pákou nebo tzv. Na výběr s vnitřním n. Vybírat můžete z různých typů materiálů (mosaz, nikl, chrom, měď), které se hodí do prostředí, které potřebujete regulovat.


Kulové ventily

Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Patentovaný systém ProClean zajišťuje trvalý proplach prostoru okolo koule kulového ventilu. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Ventilové klapky Danfoss VFY jsou koncentrické kulové ventily s vyměnitelnou těsnící vložkou z EPDM, jejichž konstrukce zabezpečuje spolehlivou činnost a těsnost v obou směrech. Mají jednodílnou drážkovanou hřídel, která zaruču-je těsné spojení s diskem a ochranu vůči zpětnému odvzdušnění pro bezpečné používání. Koule a hřídel jsou samostatné díly.


Ventily mají buďto kovové nebo měkké sedlo. Pro bezporuchový a dlouhodobý provoz je doporučeno před regulační kulové kohouty předřadit vždy filtr k zachycení případných nečistot, které by uzavírací mechanismus kohoutu mohly poškodit. Zpětné ventily AWH jsou určeny pro použití v potrubí, zařízeních a strojích v nápojovém a potravinářském průmyslu.


Jsou vhodné pro tekuté výrobky, přísady a čisticí prostředky. Používají se k tomu, aby se zabránilo vyprázdnění potrubí, a instalují se pokud možno na tlakové straně čerpadel, aby se zabránilo poklesu hladiny kapaliny nebo vyprázdnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.