úterý 16. července 2019

Wilo jet wj 301 x em

Wilo jet wj 301 x em

K zásobování rodinných domů, chat a jiných objektů pitnou nebo užitkovou vodou. Index for pump pressure Version with higher pressure than version (no indication of number of impellers!) X. Single-phase current, 1~2V, Hz. Vhodné pro zásobování vodou, přečerpávání nebo zavlažování.


Wilo jet wj 301 x em

Dokáže čerpat vodu z hloubky až 8m. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vše v jednofázovém provedení 2V. Jednofázové provedení 2V.


V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Subject to change without prior notice. Samonasávací čerpadlo pro zavlažování a zásobování vodou v domácnosti.


Wilo jet wj 301 x em

Použity jsou materiály s vyšší teplotní odolností a čidlo teploty v hydraulické části. Tlaková nádoba s vyměnitelnou pryžovou membránou a nerez p. Schopnost čerpat vodu z hloubky až metrů. Použití Čerpadlo je vhodné k hobby využití. WILO JET WJ-3X EM.


GRUNDFOS posilovací stanice CMBE 3-62. Skladem u dodavatele. Díky jednoduché instalaci a uvedení do provozu je domácí vodárna Wilo HWJ ideálním doplňkem pro váš dům a zahradu.


Vodárna pracuje plně automaticky a udržuje stálý tlak v nastavených hodnotách. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. A mechanical seal separates the pump housing from the motor. The pump must not run dry.


Warranty does not cover damages to the pu mp due to dryrunning. Description of WJ -Series Pump Series WJ pumps are portable for mobile applica-tion. Alternatívne produkty. Prenosné čerpadlo vhodné do domu, na zavlažovanie a kropenie aj ako núdzové čerpadlo pri. Výhody: nerezavějící ocel zamezuje korozi, a to i při delším odstavení nízká hlučnost výkonné motory čerpadel pro bezpro.


Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také. Expedujeme vaše objednávky každý pracovný deň! Technické parametry: Sací výška: m Teplota okolí max. C Potrubní přípojky: Rp Třída izolace: B Druh krytí: IP Čerpací výkon max.


Není potřeba motorový jistič. Uložiť na porovnanie. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Sort By: Show: Download all.


Wilo jet wj 301 x em

WJ 3X EM , je opatřeno tepelným čidlem proti běhu na sucho ! Plnění, vypouštění, přečerpávání, zalévání a zavlažování. Starší čerpadlo plně funkční bylo málo používané. Kč, Brno venkov x. Nájdených záznamov (zobrazujem až 11) Cena vrátane DPH. Водна помпа Wilo - Jet WJ 2X EM.


Немска, центробежна, едностъпална, JET - помпа, без дръжка. Самозасмукваща, корозионно устойчева помпа.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.