čtvrtek 29. srpna 2019

Plastové septiky

Odolné plastové septiky , nádrže a jímky. Kvalitní septiky , jímky a nádrže na vodou s dopravou po celé ČR ZDARMA! Nabízíme vám septiky a jímky pro rodinné domy i rekreační objekty. Vyberte si z nabídky různých tvarů (hranaté, kruhové) a velikostí (2-m3) takovou nádrž, jakou potřebujete.


Plastové septiky : princip provozních a instalačních prvků. Technické specifikace. K řešení problémů všude se začaly používat netěkavé septikykteré nepoškozují životní prostředí, jsou poměrně hospodárné, nevyžadují často. Naše plastové výrobky vyrábíme jak v typizovaných, tak atypických variantách.


Na míru Vám tedy můžeme vyrobit jímku různých objemů, ať již samonosnou, k obetonování nebo dvouplášťovou, kruhovou, válcovou nebo hranatou. Máte-li však specifické přání, zhotovíme Vám jímku či jiný výrobek přesně dle Vašich. Poctivé, plastové jímky (žumpy, septiky ). Vyrábíme z polypropylenu (plastu) BEZ PODÍLU RECYKLÁTU, to nám pomáhá u vlastností jímky. Nemůže se tak stát, že má plastová jímka nějaké slabé místo, kvůli rozdílnému složení matriálu. To se u plastové jímky projeví zpravidla až po několika letech.


Plastové septiky

Všechny naše jímky mají ochranu před UV zářením, to je. ROZVOZ: plastové jímky (žumpy- septiky -nádoby), bazény, septiky , vodoměrné šachty a další výrobky, Vám pohodlně, a za příznivou cenu, doručíme až na místo určení. Ale menší výrobky např.


Jde o plastové nádrže vnitřně rozdělené do tří sektorů, které zadržují kal, zatímco přefiltrovaná voda odtéká pryč. Jsou odolné, praktické a cenově dostupné. Septiky , zemní pískové filtry a ČOV Septik (také nazývaný senkrovna, miskrubna či senkrubna) je nádrž na částečné čištění odpadní vody.


Septik často bývá součástí domů, které nejsou napojeny na kanalizaci. Vyrobeny z nerecyklovaného polypropylenu německé kvality. Radi s vami vašu predstavu skonzultujeme, navrhneme riešenie a zrealizujeme.


Nabídka na serveru lacne-nadrze. Lacné plastové nádrže, septiky , čističky odpadových vôd. Rozlišují se podle množství komor, jež jsou součástí těchto velkých plastových nádob. Nejjednodušší modely mají pouze jednu jedinou komoru. Do té je přiváděna odpadní voda plná hrubých nečistot kalů a jiných látek, které by neměly být do okolí vypouštěny.


Plastové septiky

Tříkomorové plastové septiky firmy Vodní zdroje Ekomonitor spol s. Chrudim slouží k čištění odpadních splaškových vod malých zdrojů znečištění (rodinné domy, rekreační objekty apod.). Jednokomorová zařízení. Samonosn é kruhové septiky. Dvouplášťové kruhové septiky.


Kruhové septiky k obetonování. Hranaté septiky k obetonování. Probíhá v něm biologický proces, při kterém se čistí voda od nečistot a splašků.


Plastové septiky

K septiku bývá většinou připojena i písková filtrace, která vodu ještě více pročistí. Stejně jako plastové jímky, i septiky se musí vyvážet. OV) chrání životní prostředí a umožňuje Vám nestarat se o odpadní vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.