úterý 27. srpna 2019

Splachovací systém wc

Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. Suché (chemické) WC , které je ovšem podobných rozměrů jako splachovací wc , pro vykonání potřeby okamžitě někde během cesty automobilem v dopravní zácpě se tedy nehodí.


Mobilní chemické WC je hojně využíváno na menších stavbách, na chatách a chalupách, v obytných vozech apod. LIV a podomítkové splachovače GEBERIT. Skladem - Vypouštěcí ventil SAM.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Splachovací nádržky koupit o objednat u OBI. I splachovací systémy dnes nabízí nepřeberné množství možností, jak z toalety udělat příjemné a moderní místo, které je v každé domácnosti nepostradatelné.


Závěsné WC komplety jsou velmi oblíbené - skládají se ze závěsného modulu (splachovače nadomítkové), ovládacího tlačítka a závěsného WC klozetu. Všechny technoligie a funkce jsou ve zdi, avšak stále přístupné. Svým vzhledem se hodí do každé koupelny.


To nám umožňuje instalaci i bez. Podomítkové a předstěnové WC moduly nabízí mnoho variant do Vaší koupelny a toalety. Bezchybné zpracování a tvarová čistota, široký výběr designu pro ovládací tlačítka splachovací nádrže, snadná údržba, dlouhá životnost, úspora spotřeby vody, estetická hodnota, to jsou přednosti splachovacího systému pro zabudování do zdi a předstěnové systémy. Retro splachovací nádržky jsou keramické s glazurou.


Uvnitř nádržky je izolační polystyrenová vložka proti rosení splachovače. K splachovačům dodáváme komponenty pro snadnou montáž jako jsou napouštěcí ventily, vypouštěcí ventily, splachovací trubky (splachovačky), splachovací kolena, etážky, manžety pro připojení k WC míse. Nadomítkové WC splachovací nádržky Lineární žlaby, výtokové ventily a sifony. Dodáváme ovládací destičky plastové, hliníkové, skleněné i luxusní, vyrobené z nerez oceli.


Jak wymienić elementy w zbiorniku. Posuvný držák odpadního kolena. Geberit naprawa zbiornika podtynkowego.


Splachovací systém wc

Nová konstrukce uchycení odpadního kolena usnadňuje jeho připevnění k rámu instalačního systému. Koleno je nyní možné vodorovně posouvat a ovlivňovat jeho hloubku vzhledem k nosnému rámu v osmi krocích až o celkových mm. Je tak mnohem jednodušší připojit různé druhy WC mís, které by jinak vyžadovaly další složité zásahy. Mnoho modelů, ze kterých si vybere každý.


WC nádržky a splachovací ventily za skvělé ceny. Hledáte klasické, designové nebo retro nádržky? Z výroby je nastaven tlak spláchnutí aby vyhovoval běžným toaletám.


Splachovací systém wc

Pomocí redukčního kroužku, který je v hrdle vypouštěcího ventilu, můžete tlaky vody zvýšit a nebo snížit. Tak aby při spláchnutí nestříkala voda ven z keramiky WC. Během posledních let jich byly po celém světě namontovány miliony. Jsou známé svoji příslovečnou spolehlivostí.


Před expedicí z výroby provádíme u každé nádržky zkoušku těsnosti. Záruka dodání náhradních dílů po dobu let. Voda je použitá aj ako hygienická bariéra medzi kanalizačnou rúrou a používateľom. Zľava 17€ ks Dostupnosť Do pracovných dní.


Doprava cena za dopravu 00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.