úterý 27. srpna 2019

Vanová zástěna dvoudílná

Hodnocení produktu:. Skladem u dodavatele, - dnů. POLYSAN - VITRA LINE vanová zástěn. Oba dva její pohyblivé díly lze kompletně složit dovnitř nad vanu.


Přivřením krajního pohyblivého dílu do vany si sprchovací prostor ještě více přizpůsobíte. MAJA Clear Well vanová zástěna 60.

Vanová zástěna pohyblivá dvoudílná. Díky otočnému sloupku lze její pohyblivý díl otevřít do vnitřního prostoru vany nebo vytočit ven. Dvoudílná skleněná vanová zástěna Jeanette pro použití k jakékoliv vaně s rovnou částí. Oba díly zástěny jsou výklopné na obě strany a plně otočitelné, viz.


Luxusní šperk pro vaši koupelnu. Pouze sklo a chrom - krásný dojem tak nebude ničím rušen. Kompletní výrobek se objednává dvěma položkami samostatných výrobků!


Vanové zástěny jsou designovým a plně funkčním řešením pro každý typ vany.

Vybírat si můžete bez ohledu na rozměry a tvar vany. Zástěny značek Aquaform či Roltechnik patří u nás k nejprodávanějším modelům. Skvělé řešení pro atypické vany nabídne vanová zástěna ROSES.


Tato zástěna je dostupná jako 2-dílná pro obdélníkové a menší vany. Detail produktu Do obchodu. Elegantní dvoudílná vanová zástěna Alvor od fy. Dvoudílná vanová zástěna Santech COMBY se řadí k exkluzivním výrobkům s osobitým designem a konstrukčně vyspělým principem otevírání.


Bezrámová zástěna RENDE se skládá z pevného dílu a otočného profilu 180° a je určena pro vany s rovným okrajem. Designová dvoudílná vanová zástěna skládací od známé společnosti RAVAK, je vhodným výběrem do každé moderní koupelny. Vzhledem ke své univerzálnosti lze zástěnu umístit nalevo i napravo. Novinka Doporučujeme. Skleněná zástěna k vaně - dvoudílná , možnost leveho i praveho provedení.


Kolo NIVEN vanová zástěna dvoudílná 125cm, pravá, sklo čiré, Reflex. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


SanSwiss SOLINO dvoudílná vanová zástěna , 6mm bezpečnostní sklo, otvírání 90° ven i dovnitř, chromované panty, integrované panty sklo-sklo s otvíráním pouze ven. Konstrukce je vyrobena ze silnostěnných hliníkových profilů s kvalitní povrchovou úpravou a maximální těsností. Každý díl vanové zástěny lze sklápět v úhlu 180° - tzn.

Ve složeném stavu proto nezabírá v koupelně prakticky žádné místo. Jednodílná, dvoudílná , třídílná, zaoblená nebo hranatá – Vašim představám nestojí díky HÜPPE nic v cestě. Zobrazit katalog HUPPE.


Oba dva díly je možné vzájemně sklopit a pak je přiklopit na stěnu, což znamená, že pokud vanouvou zástěnu nepoužíváte nebude vám v koupelně zabírat žádné místo. Jeden díl pevný a jeden díl otočný 90°. Transparentní sklo 8mm. Doprava zdarma -.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.