úterý 3. září 2019

Koupelna fialová

Fialová koupelna Užijte si klidnou fialovou. Ve fialové koupelně budete pořád nad věcí a nic vás jen tak nerozhází. S fialovou barvou ale musíte nakládat opatrně, pokud volíte sytý odstín, musí být dobře vyvážený, aby se rychle neokoukal. I fialová koupelna může být řešena decentně. Stačí jako základ použít neutrální obklad - krémová nebo slonovinová kost jsou ideální.


Koupelna fialová

Pak stačí najít pro vás vhodnou kombinaci barevných obkladů. Nejen co se týká odstínu, ale můžete. Filtrovat Seřadit podle: Značky. Mým snem je bílá nebo krémová koupelna , bez nějakých zdobených a barevných prvků. Pro někoho absolutní nuda, pro mě ráj.


Právě to, nakolik která z těchto dvou barev převáží, má vliv na konečný odstín fialové a její příklon k chladnějším, nebo naopak teplejším barevným tónům. Chladnější fialová s převažující složkou modré přechází spíše do odstínů lila. Rozměr ručníku 30x(1) 30x5. Litý mramor je nadčasový materiál vysoké kvality a odolnosti. Nehrozí mu poškození chemií v kosmetických a hygienických prostředcích.


Povrch vyniká dobrou tepelnou vodivostí a po následném vypuštění teplé vody zůstává vana dlouho vyhřátá. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Kdysi totiž nebylo jednoduché vyrobit fialové barvivo, proto bylo velmi vzácné. Přestože dnes je už fialová běžně používaná v každém odvětví, stále se spojuje s přepychem, navíc, s ohledem.


Právě tak totiž na mnoho lidí fialová barva působí. Různé odstíny fialové na plochách dodávají interiéru vznešenou delikátnost, kterou zjemňuje. Zajímá vás Listela keramická nebo obecně Listela do vaší koupelny. Oblé tvary umyvadla se stříbrnou baterií a velkého zrcadla naplňují koupelnu atmosférou. Neomrzí se to za chv.


Koupelna fialová

Dnes a denně budete svou koupelnu používat. Zařiďte si ji proto účelně a prakticky. Popřemýšlejte o tom, zda je vše na správném místě.


Sprchový kout, vana, umyvadlo nebo třeba pračka. Koupelna - prostor pro vaše soukromí. Už to není jen prostor pro hygienu a pračku jak to bývalo dříve, ale místo kde si člověk osvěží nejen tělo ale i duši. Dnešní možnosti vybavení a nabídka obkladů a dlažeb je nepřeberná.


Na jednom místě si zařídíte koupelnu i toaletu: vybírejte vany, sprchové kouty, záchodové mísy, koupelnový nábytek i veškeré doplňky. Nakupujte koupelnový nábytek podle ceny, svého stylu nebo podle barvy. Obklad koupelny spoluvytváří celkový dojem, který vy a vaši blízcí z koupelny máte. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní.


This Pin was discovered by Petra Dominikova. V našem obchodě si můžete vybrat různé druhy koupelnových doplňků, které jsou často nejen praktické, ale mají i dekorativní vlastnosti. Moderní koupelna na fotografii je vyvedena v delikátní fialové. Lehce výstřední oblé tvary, použité na skříňky pod umyvadlem, výborně ladí s malým kulatým zrcadlem na bílošedé mramorové stěně.


Koupelna fialová

Tohle není ani obkladů a dlažeb z naší nabídky. Fialové ručníky doplňují elegantní interiér koupelny. Mnohem více lze zakoupit, nebo objednat na prodejně KOUPELNY Knoflíček na začátku Tišnova vedle Hasičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.