pondělí 2. září 2019

Koupelna panelák

Osm tipů od architekta navíc. Paneláková koupelna , často s rozměry téměř miniaturn. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Koupelna je místem pro relaxaci. Přinášíme vám aktuální trendy a novinky v koupelnách.


Koupelna panelák

Inspirujte se našimi fotografiemi nových i rekonstruovaných koupelen. První díl reality show o tom, jak probíhá přestavba malé panelákové koupelny, je zde. Rekonstrukce bytu je často nutná, pokud nechcete na umakartové bytové.


Bydlíte-li v panelovém nebo činžovním domě, jistě budete souhlasit, že vaše koupelna nepatří k těm velkým. Nepřehlédnutelným prvkem se staly velkoformátové obklady v příjemných a ladících odstínech, které posunuly celý prostor do zcela jiné roviny. Podobná kombinace obkladů a dlažby byla uplatněna také na zrekonstruovaném WC. O rodinný sprchový kout byl sveden názorový boj, ale Jan nakonec prosadil jeho výstavbu na úkor vany. Naše koupelna je opravdu nefalšovanou malou panelákovou koupelnou (na délku a na šířku cm).


Koupelna panelák

A přesto se do ní vešla vana. Na začátku jsem zvažoval kvůli úspoře místa i sprchový kout, ale když se sem vana může vejít, proč ji sem nevměstnat. Kompletní rekonstrukci bytu si bez realizace samotné koupelny, nebo bytového jádra nelze představit.


A tak se dá bez nadsázky napsat, že rekonstrukce koupelny vás při plánování změny a modernizace bydlení nemine. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Jak paneláková koupelna vypadala původně. Jak probíhala rekontrukce koupelny v rodinném domě.


Po dlouhých letech, které lidé již v panelové domě prožili, koupelna , která je centrem bytu, pomalu začíná dosluhovat. Bytové jádro klasik panelák - moc povedené uspořádání. Modrobílá koupelna se sprchovým koutem 90x160. Když se řekne paneláková koupelna , vybaví se vám určitě umakartové jádro a stísněný prostor.


Mnozí obyvatelé paneláků bývají občas donuceni k rekonstrukci. Mnohá jádra majitelé přestavěli v normální koupelny a toalety, řadu to čeká. Ani panelové stěny nemusejí zůstat neměnné. Dají se do nich vyřezávat otvory nebo dokonce úplně zbourat. Likvidace panelové stěny však není ani levná, ani čistá záležitost, a někdy je nutné nahradit.


Koupelna panelák

Vítáme vás na stránkách internetového časopisu Moderní panelák. Tyto webové stránky využívají k poskytování svých služeb soubory cookies. Vytvořeno na Eshop-rychle.


Ráda bych si je nechala zrekonstruovat - tzn. Zajímá mě, kolik asi peněz mám počítat na takovou rekonstrukci. Stačí mi částka jen zhruba, nemám absolutně přehled o těhle věcech.


Ale nejen kosmeticky, zasloužila si kompletní rekonstrukci. Starší pár se rozhodl pro kompletní rekonstrukci bytového jádra. Nabízelo se několik variant dispozičního řešení prostorů, ale vyhrála hned ta první.


Specializujeme se na kvalitní a profesionální vyhotovení grafických 3D návrhů koupelen. Návrhy koupelen ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.