pondělí 16. září 2019

Koupelnové studio praha 10

KOUPELNOVÉ STUDIO EDEN koupelny Praha Ten prvotní člověčí ráj nemáme v názvu tak úplně náhodou. Jednak navazuje vzdáleně na slavný vršovický Eden, který se táhl až k dnešnímu fotbalovému stadionu Slavie, ale navazujeme trochu i na ten prvotní ráj, který skýtal svým uživatelům mnohou slast. Vzorové kóje průběžně měníme dle aktuálních trendů a novinek, nemusí tedy virtuální prohlídce plně odpovídat. Aktuální vzhled showroomu je vždy ve fotogalerii níže.


Pohybujte se za pomoci zobrazených šipek. Otáčení na místě provedete. MARKETIS - koupelnové centrum - obklady, dlažba, sanita a příslušenství. Vážení zákazníci, od 14. Vstup na pobočku a do skladu je možný pouze s ochranným prostředkem přes ústa - respirátorem, rouškou, šátkem.


Děkujeme za pochopení. Navrhujeme koupelny na míru s nadstandardním servisem. Chcete koupelnu podle svého? Naši designeři vytvoří návrh koupelny přesně pro vás.


Pomůžeme vám i se stavbou nebo rekonstrukcí. Za sebou máme více než 6návrhů koupelen. Zkušenosti, které jsme přitom nasbírali, pomohou usnadnit práci i vám. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


SENESI - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory. Služby našeho koupelnového studia zahrnují designové návrhy, technické. Prodej koupelnového vybavení v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Eden koupelny, ProCeram - obklady, dlažby, vybavení koupelen, Vinci projekt s. Kuchyně, ložnice, koupelny, předsíně, vestavěné skříně. Fax: linka zrušena - využíváme internet a mobilní spojení. Otevírací doba: Pondělí: Jihlava - 100: Úterý: 10.


Další koupelnová studia naší společnosti a kontaktní údaje najdete zde. Jsme partnerem projektu Vzorový byt prezentovaným na PVA Expo Praha Letňany ve dnech 21. Nové webové stránky 25. Máte nový dům či byt a chcete si vytvořit originální koupelnu na míru? Již Vám nevyhovuje současná koupelna a toužíte po novém vzhledu koupelny?


Koupelnové studio praha 10

Obraťte se na specialisty na koupelny. Koupelnová studia v Praze a okolí. Dokumenty a informace. Sobota – tento týden zavřeno 30.


Na Pankráci 5 Praha ale minimálně dny v týdnu bude možno po dohodě toto koupelnové studio navštívit a domluvit si jednání na Vám vyhovující dobu bez zbytečného čekání. Pracovník se bude věnovat pouze Vám a věříme, že tuto možnost uvítáte. Naše práce mluví za n. Individuální schůzky jistě napomohou kvalitě a. V zadní části koupelnového studia jsou vystaveny italské dlažby a italské obklady významných výrobců jako jsou Sant´Agostino, Fap Ceramiche.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.