středa 11. září 2019

Koupelny frýdek místek

So Po telefonické domluv ě Ne Zavřeno Tel. Zákaznícka linka a objednávky : Provozní doba: Po-Pá 9. Celková plocha: 2M 2. Navštivte naše pobočky! Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14. Frýdek - Místek - Velkoobchod.


Koupelny frýdek místek

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Naše koupelnová studia jsou opět otevřena. Naše společnost DN KOUPELNY se specializuje na rekonstrukce koupelny ve Frýdku-Místku, rekonstrukce bytového jádra a související úpravy WC, kuchyní, vstupních prostor a další úpravy Vašeho bydlení. Tyto fotografie byly pořízeny při přestavbě panelákové kupelny tvořené panelem.


V relativně malém prostoru našlo uplatnění jak pračka tak i bidet, vana a umyvadlo. Místo ozdobných listel či dekorů byla použita kameninová mozaika. V koupelně začínáme a končíme den. Moderní, funkční a prostorná koupelna ve vás vzbudí dobrou náladu a každý den tak začnete s. Provádíme kompletní rekonstrukce bytu a domů. Máme zkušenosti s rekonstrukcemi malých koupelen v panelovém domě i luxusních koupelen v rodinných domech.


Koupelny frýdek místek

Rekonstrukce koupelny a 1recenzí z vašeho okolí. U nás najdete vše pro rekonstrukci a renovaci vašich domovů. Vše pro byt, dům, dílnu, stavbu a zahradu.


Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem.


Zvažujete-li tedy tuto částečnou změnu interiéru, neváhejte a poptejte se na našich stránkách po vhodných pracovnících. Obyvatelé Domu pokojného stáří ve Frýdku-Místku mají komfortnější zázemí. V domě se totiž podařilo zrekonstruovat koupelny. Nájemníci tak získají nové koupelny a. Oslovíte-li nás, rádi přijedeme k Vám domů. Provedeme odbornou konzultaci a podle toho zpracujeme cenovou nabídku (u kuchyňských linek a koupelen i grafický 3D návrh).


Fotky byly pořízeny během prací na rekonstrukci koupelny ve Frýdku-Místku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V materiálech sklo, keramika, kov, dřevo, travertin, břidlice, kamínky. Oprava koupelny a 1recenzí z vašeho okolí.


Koupelny frýdek místek

Zaujala Vás některá koupelna? Plánujete rekonstrukci koupelny , wc nebo celého bytového jádra a líbí se Vám některá fotogalerie koupelen? Zašlete nám nezávaznou poptávku, odbo. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu.


Naše firma se specializuje na rekonstrukce a realizace koupelen, kuchyní, bytových jader a bytových prostorů celkově. Naší hlavní činností je práce v interiéru, kde můžeme nabídnout své mnohaleté zkušenosti. Udržování koupelny v jasném tónu umožní optický zvětšení místnosti a čerstvou atmosféru. Buďte však opatrní, abyste nevytvořili sanitární vzhle který vám přinese vzhled koupelny v nemocnicích.


Abyste tomu zabránili, vyberte dlaždice v odstínech béžové, vanilkové a světlehnědé, ne nevyhnutelně bílé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.