čtvrtek 12. září 2019

Koupelny realizace

Načerpejte inspiraci do Vaší nové koupelny. Galerie realizací nabízí ukázku vybraných fotogalerií z výstavby a rekonstrukce koupelny od SIKO. Jsme připravení změnit prostor vaší koupelny nejen na místo nezbytné hygieny, ale na estetické zázemí nabízející odpočinek od každodenních starostí.


Koupelny realizace

Renovace koupelny je u nás hračkou. Pokud ji právě plánujete, poradíme vám s výběrem vhodných materiálů do koupelny a provedeme 3D grafický návrh nebo 360° panorama. Chcete-li se však oprostit od veškerých problémů, které renovace koupelny přináší, zařídíme pro vás koupelnu na klíč. Po skončení rekonstrukce. Poradíme Vám s výběrem vhodných materiálů do koupelny a provedeme 3D grafický návrh nebo 360° panorama rekonstrukce ve fotografické kvalitě.


Realizujeme koupelny. Kompletní rekonstrukci bytu si bez realizace samotné koupelny , nebo bytového jádra nelze představit. A tak se dá bez nadsázky napsat, že rekonstrukce koupelny vás při plánování změny a modernizace bydlení nemine.


Kolekce koupelen, inspirace do koupelny , typy koupelen, koupelnový nábytek a vybavení. Koupelnové styly a návrhy. Provádíme veškeré elektroinstalatérské a instalatérské práce včetně obkladačských prací. Specializujeme se na rekonstrukce bytových jader v panelových domech, dále vystavění koupelny na klíč a vytvoření 3D návrhu koupelen. Při instalaci byla použita sanitární keramika firmy Cersanit, koupelnový nábytek značky J. V případě zděné koupelny vyrovnáme povrch pro provedení keramických obkladů.


Rozvod vodoinstalace, elektroinstalace vč. Webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývan�. S průměrnou velikostí koupelny v ČR je to podobné asi jako s výší průměrného platu – realita je úplně jinde. Prý průměrná velikost české koupelny je necelých metrů čtverečních.


A proto my teď poradíme pár super tipů těm z vás, kteří se v koupelně tísní na méně než metrech. Profesionální realizace koupelen na klíč. Součástí našich služeb je kompletní realizace koupelen zkušenými řemeslníky s citem pro detail. Nemusíte mít strach z křivých obkladů, nedokonalostí a řemeslných nedodělků.


Nabízíme kompletní realizace rekonstrukce koupelny a stavební práce s tím spojené. Zrekonstruujeme vám starou koupelnu nebo zrealizujeme koupelnu novou včetně veškerých zednických prací. Ukázkové realizace našich koupelen. Navrhujeme koupelny na míru v sofistikovaném designu s nadstandardním servisem a službami. Gilík design je ryze česká stavební firma se zaměřením nejen na kompletní rekonstrukce panelových bytů , ale také rekonstrukci rodinných domů , s důrazem na nadstandardní kvalitu řemeslných prací.


Koupelny realizace

Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Zde si můžete prohlédnout výsledky naší práce. To je vždy to největší finále, na které každý s napětím čeká. Jak vypadá konečný výsledek návrhu a realizace nové koupelny v rodinném domě či bytu. I let stará koupelna může vypadat skvěle. Rekonstrukce let staré koupelny.


Dále je součástí hydromasážní vana s osvětlením a ocelová speciální integrovaná vanička do podlahy. Součástí realizace koupelny byla i pokládka dlažeb v obývacím pokoji a ložnici. Příklad řešení vizualizace koupelny. Tvarově atypická koupelna měla původně podél zdi naproti dveřím umístěnou pračku a vanu.


Volba sprchového koutu umožnila ušetřit místo a postavit pračku volně do prostoru. V DOMEO KOUPELNY Vám rádi pomůžeme vybrat obklady, dlažbu, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, doplňky. Pomůžeme s výběrem vhodné vany. Víme, že sanitární keramika jsou záchody, umyvadla, umývátka, bidety, ale i pisoáry. Jsme specialisté na sprchové kouty SanSwiss.


Rádi Vám zpracujeme grafické návrhy, vizualizace koupelny. Naší doménou jsou i realizace. Dodávku zboží do Vaší koupelny zajistíme s Vaším montážníkem, a to včetně technických podkladů. Nebudete mít starosti s dopravou zboží.


K odvedené práci obdržíte od montážníka odpovídající záruku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.