čtvrtek 12. září 2019

Plastové výlisky

Samozřejmostí je finální úprava výrobku tak, jak to jeho charakter vyžaduje. Technické výlisky z plastu tvoří podstatnou část produkce firmy. Na starších strojoch československej výroby sme začali vyrábať prvé výlisky. Plastové výlisky na mieru.


Naše produkty putovali do firiem Zlat. Výroba dielov líniovým ohýbaním do maximálnej dĺžky ohybu metre. Lepenie a ultrazvukové zvarovanie plastov. V našem sortimentu jsou rozvodnice pro elektrofirmy, izolátory a příslušenství pro ohradníky i potřeby pro domácnost - kyblíky, násypky, kolíčky na prádlo, klíčenky atd.


Vyrábíme plastové výlisky z termoplastů včetně dvoukomponentního vstřikování a vstřikování s podporou dusíku. Provedení stohovatelná, UN, pro ADR, RID a IMDG-Code (Y). Všechny výlisky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Nejpoužívanější nádoby v domácnostech, průmyslu a zemědělství.


Plastové výlisky

Při objednání formátování našich profilů (nejedná se o jekly a slouky) je lhůta dodání přesahující i dva měsíce. Vyrábíme technicky náročné plastové výlisky s vysokou přesností. Jsme jednička v lisování plastů. Naše výrobky jsou přesné plastové výlisky z technických materiálů pro automobilový a elektrotechnický.


Záhradkárske produkty. Drobnosti dennej potreby. Rôzne potreby pre záhradkárov ako napr. Produkty praktické, reklamné a záb. Ať už chcete zhotovit plastové obaly pro jakékoliv účely, obraťte se na nás a společně zajisté najdeme cestu k řešení vašich požadavků.


Plastové výlisky

Pokud máte o plastové obaly od naší firmy zájem, neváhejte nás prosím kontaktovat. Realizujeme celý výrobní cyklus, od návrhu až po lisování požadovaného množství kusů. V současné době firma lisuje plastové výlisky pro menší i větší firmy v Čechách. Chcete pomoci s návrhem Vašeho dílu? Pojďme se sejít k osobní.


Lisujeme plastové výlisky formou vstřikováním do vlastních forem a dodávme po celé ČR. Vyrábíme výlisky pro stavebnictví, domácnost a potravinářský průmysl. Tiskneme sítotiskem a tamponový tisk.


Plastové výlisky

Oase PE plastové oválné jezírko (250L) Hotová plastová jezírka. Jsou určena pro okamžité použití, pro vytvoření malého jezírka ve Vaší zahradě (až do objemu 1m3). Tvarované plastové výlisky. Venkovní plastové výlisky jsou rozlišovány: Nízká hmotnost a snadná instalace. Instalace může být provedena několika způsoby.


Flexibilita umožňuje prkna přitiskněte je na stěnách, a to i nerovném povrchu. Trvanlivost, odolnost proti me. Pro komplexnost zakázek zajišťujeme i projektovou dokumentaci, výrobu forem a barevný potisk výlisků. Orientační informace pro naše zákazníky nepracující v oboru plastů.


Plastové výlisky

Jednou ze skupin plastických hmot a materiálů jsou TERMOPLASTY. Zabalíme Vám jakýkoliv výrobek. Navrhneme kompletní řešení od návrhu obalu až po jeho výrobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.