úterý 17. září 2019

Plastový septik samonosný

Plastový septik samonosný

Do těchto míst doporučujeme použít septik dvouplášťový. Tříkomorový samonosný septik. Odpadní voda se z první do druhé komory dostává průtokem nade dnem septik. Před odtokovým potrubím septiku je umístěna norná stěna zachycující plovoucí nečistoty.


Plastový septik samonosný

Samonosný plastový septik je vyroben ze silného materiálu a umisťuje se na betonový podklad. Jáma, v níž septik stojí, se pak okolo nádrže zasype zeminou. Levný plastový tříkomorový septik samonosný. Plastový septik kruhový samonosný - sleva na kruhové septiky 1. Obje111m3.


Nejlepší ceny a najvyšší kvalita. Plastový tříkomorový septik Plastové tříkomorové septiky představují velmi účinný způsob zpracování odpadních vod všude tam, kam se nedostane veřejná kanalizace. Jde o plastové nádrže vnitřně rozdělené do tří sektorů , které zadržují kal, zatímco přefiltrovaná voda odtéká pryč. Firma ITMS plast Vám ráda zhotoví i vzájemné poziční umístění nátoku a odtoku vůči sobě. Bez nutnosti obetonování můžete samonosný septik umístit do míst bez výskytu spodní.


Vyroben z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy.


Samonosný tříkomorový plastový septik SK1-EK (EKOCIS) je ideální k rekreačním objektům s přerušovaným provozem, nebo jako náhrada za stávající betonový septik , který už se rozpadá a netěsní. Zabere málo místa, má pevnou konstrukci a přes jediný otvor se dostanete ke všem komorám. Septik kruhový samonosný. Hodí se k R chatám a penzionům a dalším komerčním budovám.


Používají se na splaškovou vodu z WC, koupelen, umývadel a kuchyňských dřezů. Samonosné provedení septiku je vhodné do zelené plochy. V případě, že na pozemku máte pod. V nabídce jsou v kruhovém, obdélníkovém a čtvercovém provedení s umístěním na betonovou podkladní desku o objemu - m³.


Za septik je vhodné pripojiť zemný pieskový filter ako druhý stupeň očistenia. Z vrchného vstupného otvoru máte prístup do všetkých komôr, takže môžete kontrolovať obsah septiku bez problémov. Naše plastové septiky sú opatrené prítokom a odtokom, podľa Vášho priania. Pre zníženie frekvencie vývozu je vhodné do septiku sypať baktérie, ktoré rozkladajú. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.


Samonosný podzemní plastový tříkomorový septik se doporučuje instalovat do míst, kde se vyskytuje klasické podloží s lehkou sypkou zeminou obsahující kameny a kamínky bez výskytu spodní vody. Jedná se o nejrychlejší a nejjednodušší způsob instalace. Samonosný septik 5mse používá v místech, kde není vyšší statické zatížení - veřejná komunikace, přejezd aut, apod. Samonosný kruhový septik je rovněž vhodné používat v místech, kde se nenalézá spodní voda nebo těžší jílovitá půda.


Tento pochozí plastový samonosný septik je usazován na základovou desku, která má tloušťku - cm. Samonosný septik ( plastový septik ) je možné na přání upravit jako nádrž na dešťovou (užitkovou) vodu nebo jímku na odpadní vody (žumpu). Nabízíme kompletní realizaci nádrží na vodu (jímek na užitkovou vodu) a jímek na odpadní vodu (žump) za bezkonkurenční ceny. Naše společnost se specializuje především na výrobu plastových výrobků. Je nutné se o provizi přihlásit.


Plastový septik samonosný

Pro více informací nás kontaktujte. Jednoduchý septický systém je založen na průchodu kontaminované vody třemi komorami a dvěma biofiltry. Biofiltery, vzhledem k jejich konstrukci, nevyžadují údržbu.


Mezi samonosné nádrže patří například plastový septik kruhový samonosný , septik hranatý samonosný nebo samonosná kruhová a hranatá jímka. Nádrže dvouplášťové Dvouplášťová j ímka, septik dvouplášťový, dvouplášťové nádrže na dešťovou vodu a podobně jsou svoji konstrukcí vhodné k použití v místech s výskytem spodních vod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.