čtvrtek 19. září 2019

Plexisklové trubky

Plexisklové trubky

Plexisklo , nejznámější obchodní názvy jsou Plexiglas a Perspex. Plexisklové desky mohou být o síle 5mm až mm, bloky až 2mm silné. Speciální plexiskla – na svítidla, na LED diody, nerozbitná na kryty strojů. Predaj najširšieho sortimentu plexiskla za akčné ceny.


Plastové trubky transparentní (průhledné), ESHOP JE DOČASNĚ MIMO PROVOZ ! Myslím, že z balzy nebo topolovky se to udělá mnohem rychleji a jednodušeji, než ohýbat nějakou plexisklovou trubku. Dodáváme plexisklové desky, trubky a tyče. Kromě reklamy jsou to pak různé obalové materiály, krabičky, trubky ,. Venkovní průměr 100mm, vnitřní průměr mm = síla stěny mm. Při výrobě plexiskla a plastů používáme nejmodernější technologie a dbáme na kvalitu provedení. Nenašli jste materiál nebo produkt, který jste hledali ? Máme položku, která by vám vyhovovala, ale nevyhovují například rozměry ? Výborné optické vlastnosti, dobře se řeže pilou i laserem, fr.


Zabýváme se také zakázkovou výrobou dle požadavku zákazníka. Ke své produkci používáme moderní stroje a vybavení. Používá se na výrobu reklamních panelů, pro zasklívání, bezpečnostní clony, prosvětlování střech, nábytek, svítidla, součástky pro zdravotnictví či chemický průmysl. Termoplastická hmota, která dobře odolává působení vody (i mořské), bakteriím, mikroorganismům.


Vyřezání markolonu, vedení brzdových trubek pro zadek, stabilizátor a další. To vše si dnes ukážeme v dnešním škoda 130La vlogu a vilda se stále rozrůstá. Extrudované plexisklo je možné zpracovávat klasickými způsoby - řezáním, frézováním, vrtáním, je možné použít laser i vodní paprsek.


Je snadno zpracovatelné, má vynikající mechanické vlastnosti a příznivou cenu. Desky čiré, mléčné, barevné, rastrované, lesklé, matné - pískované, plexisklové trubky a tyče. Firma EMEK ve spolupráci s firmami Man, Scania a Volvo připravila nové reklamní modely. Plastové jsou vodovodní trubky , lišty kolem plovoucích podlah, dvířka. Například na plexisklo je vhodný plátek označený PMMA, na plasty s. Al profily nesoucí opálové plexi , zdroj prosvětlení - zářivky, grafika tisk.


Plastové desky, plexisklo , polykarbonáty, fólie PVC, komůrkový polykarbonát,. Polymethylmethakrylát. Nešpiní se, redukuje viditelnost otisků prstů, snadno se udržuje. Jde o materiál, který je vyhledáván zejména kvůli svým optickým vlastnostem. Je oblíbený především v interiérovém designu a reklamě.


Prodáváme a zpracováváme pouze 1 – ní akrylát od výrobců PERSPEX, PLEXIGLAS, AKRYLON, ALTUGLAS. Vám do roka zežloutnou! Plné plexisklové desky mají vynikající optické vlastnosti, díky kterým často nahrazují skleněné výplně. Sme špecialisti na predaj technických plastov, ktoré dodávame vo forme tyčí, dosiek a trubiek. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy.


Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo , polykarbonát. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality. Dutinkový polykarbonát je vždy skladem a formátujeme na přesné míry.


Prodej a rozvoz po ČR a SK. U nás si vybere každý. Vchodové stříšky, plný polykarbonát, plexisklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.