úterý 17. září 2019

Pronájem mobilních wc

Pronájem mobilních wc

Pronájem , prodej a servis mobilních WC Vaše sra. Chci vyčistit mobilní WC. V současné době zajišťuje půjčovna mobilních WC pronájem toalet na území Vysočiny, Jižní Moravy a Olomouckého kraje.


Zobrazit ceny a objednat. V naší nabídce najdete několik druhů mobilních toalet a umyvadel, pisoáry, odpadkové koše a oplocení. Samozřejmostí je nabídka kvalitního servisu, který zahrnuje pronájem , rozvoz na místo určení a instalaci, pravidelnou údržbu pronajatých mobilních wc a příslušenství kabin v průběhu akce a odvoz po ukončení akce. Jak objednat mobilní toalety?


Objednávka pouze přes eshop nebo e-mailem. Zpravidla do minut Vás budou v pracovní době (Všední dny - hod) kontaktovat naši pracovníci. Krátkodobý pronájem mobilních toalet.


Pronájem mobilních wc

V případě krátkodobého pronájmu mobilních toalet jsou součástí nabídnuté ceny pronájmu tytéž položky jako u dlouhodobého pronájmu uvedené výše. LIší se jen v prováděném WC servisu. Naším nejznámějším produktem je pronájem mobilních wc. Díky nám je naše mobilní toaleta obecně pro řadu lidí zkrátka „toitoika“. Nechybí ani mobilní pisoáry.


Naše nabídka je ale daleko širší. Standardní příslušenství WC klasik je větraná nádrž, Mondo pisoár a držák na toaletní papír. DLOUHODOBÝ PRONÁJEM V případě, že doba trvání nájmu přesáhne kalendářních dnů (dále jen „dlouhodobý nájem), zavazuje se pronajímatel provádět u mobilních toalet, které jsou předmětem takovéhoto dlouhodobého nájmu, pravidelný servis 1x týdně. Vážený zákazníku, firma WC HELP s. Zaměřuje se na pronájem , servis a prodej mobilních toalet, vysokého a nízkého oplocení, umýváren, žlabů, kontejnerů a dalšího širokého sortimentu. JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a párty stany.


Pronájem mobilních wc

V ceně je zahrnuta doprava, pojištění, instalace na místo, příprava na první použití, servis 1x týd. Právě pro Vás máme v nabídce nespočet mobilních toaletních kabin na dlouhodobý pronájem. Ve velmi krátkém čase Vám zajistíme: pronájem mobilních WC a kontejnerů pro staveniště, dílnu, skla kulturní akce. Vaše spokojenost je pro nás vždy na prvním místě. Každý zákazník si zaslouží osobní přístup.


Ať už sháníte mobilní WC na stavbu, venkovní akci pro stovky lidí nebo jen zahradní oslavu, naše široká nabídka mobilních toalet vyhoví každé vaší potřebě. Nemáte vlastní toaletu a máte tak zájem o pronájem mobilních WC ? Vše spolehlivě splní moderní mobilní toalety DIXI a především kvalitní wc servis. V případě velkých projektů nabízíme konzultace včetně nákresů umístění sestav mobilních toalet. Perfektním řešením pro zajištění kvalitních hygienických podmínek na jakémkoli místě je pronájem mobilních WC. Mobilní WC - pronájem.


Své uplatnění naleznou nejen na stavbách, ale i na krátkodobých a dlouhodobých akcích různého charakteru. PRVOTŘÍDNÍ WC Sanitární příslušenství ke kabinám a wc vysoké kval. Realizace po celé ČR. Zabezpečujeme kompletní servis včetně montáží a dopravy.


Dle Vašich požadavků navrhneme vhodné řešení a možnosti realizace. Zajišťujeme pronájem a kompletní servis mobilních WC toalet. Našim zákazníkům poskytneme vysoce kvalitní mobilní toalety renomovaného evropského. Taková toaleta je mobilní buňka, která má různé vybavení – základní WC a. Juta Agency nabízí pronájem mobilních toalet a dalšího sanitárního zařízení.


Mnoho zákazníků označuje naše toalety za vůbec nejčistější mobilní WC na trhu. Kompletní dodávka ohrad včetně elektrického ohradníku. Sloupky – kov nebo dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.