pátek 13. září 2019

Špatně nalepené tvrzené sklo

Jasně se jedná o výrobní vadu, zvlášť, když jde sklo domáčknout a pak se zase vrátí nahoru. Těsnění je tam zřejmě špatně nalepené , jak říkáš, a proto je celé. Je možné tvrzené sklo odlepit a znovu nalepit, příp. Koupil jsem si tvrzené sklo Fixed pro galaxy sa špatně jsem ho nalepil.


Jak vyřešit špatně nalepené sklo. Díky adheznímu lepidlu máme spoustu pokusů. Takže špatně nalepené tvrzené sklo jen sundáme a nalepíme znovu, použijeme naprosto stejný postup jako při prvním pokusu, jen se (poučení pokusem předchozím) budeme snažit napravit nepřesnosti nebo chyby v postupu. Tvrzená skla na mobilní telefony nejvyšší kvality.


Nalepení na prodejně ZDARMA. Tvrzené sklo Honor Mar Tvrzené sklo Mar androidforum. Jan To sklo je hrozně těžké nalepit. Fólie se totiž při lepení kroutí a špatně se drží.


Ten pvní je tloušťka. Tradiční tvrzené sklo se většinou po několika tvrdších pádech rozbije, plast nikoli. Na českém trhu najdete např. Tech2 která koupíte pod 5Kč. Ochranné tvrzené sklo.


Velmi populární jsou tvrzená skla. Zdravím, zakoupil jsem ochranné tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 4X, podle návodu jsem displej mobilu několikrát přeleštil i přiloženými útěrkami, poté jsem rychle sundal ochrannou folii a sklo pečlivě přiložil na displej. Téměř celé normálně přilnulo, ale ani kousek okrajů nepřilnul celý a když ho přimáčknu, tak se hned zase odlepí. Myslím, že kdybych udělal. Také se může stát, že ti časem praskne nebo se ti tam bude prášit.


Tuto vadu by měl Vodafone uznat k reklamaci a trvej na tom, že chceš nový přístroj, protože tohle asi nikdo opravovat nebude (nedokáže) a nedá do takového stavu, aby to vypadalo jäko z výrobního závodu. BTW: Je to opravdu tvrzené sklo - tj. Na internetu testují tyto skla pár ranami kladívkem.


Protože mám svůj telefon rád tomuhle jsem se vyhnul. Tím však netvrdím že rány telefon nemůže vydržet. Avšak ve většině případu co jsem na. Z vlastní zkušenosti vím, že správně nalepené tvrzené sklo dokáže displej reálně zachránit, i když jsou samozřejmě i situace, kdy nezachránilo vůbec nic.


V některých případech je ovšem sklo nalepeno tak špatně , že nemohlo efektivně posloužit. Popíšu vám několik způsobů na lepení skel a fólií, které se mi v. Přiložte tvrzené sklo na přední displej. Guide Sticker, které opět naleznete jako součást každého tvrzeného skla Baseus, za aretujte tvrzené sklo na Váš přední displej.


Jak nalepit tvrzené sklo nebo fólii? Instalaci skla i fólie na displej dokáže s troškou trpělivosti a zručnosti opravdu každý, ale pro nezkušené může být perfektní nalepení ochranného tvrzeného skla a zejména pak fólie na displej pořádná výzva. Proto dochází k efektu, že toto sklo vypadá jakoby bylo špatně nalepené.


Z přiložených fotek mohu však podotknout, že toto sklo máte nalepené správně. I při lepení na prodejně vypadá tvrzené sklo a jeho nalepení a aplikace stejně. Z levé i pravé strany dochází k tomu, že pod lepící stranu (silikonové vrstvy) se dostane vzduch a vznikne efekt, že sklo. Po nalepení dokonale přilne k povrchu a skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké tvrzené sklo nalepené je. Už jen pro to, že člověk který svůj telefon otloukává kladívkem si rozhodně článek o tom jak telefon chránit nepřečte.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tempered Glass Protector, PanzerGlass, Kisswill a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.