pondělí 14. října 2019

Kouřové roury

Klempířství Špaček klempířské výrobky Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů. Přihlášení Nová registrace. Silnostěnné kouřové roury a kolena ke krbovým kamnům z ocelového plechu. Roury a kolena jsou natřeny žáruvzdornou barvou.


Níže naleznete kombinaci nejčastěji používaných průměrů rour a jejich délek.

Důležitou částí komínů jsou kouřovody. Firma Levné Komíny Zeman, s. Odolávají teplotě spalin ve výši 450°C. Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek.


Koleno kouřové 1mm. Kouřová roura z černého plechu 0. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Naprostá spokojenost,kamna jsou úžasná,výhřevnost perfekrní.

V troubě jsme zatím pekli trhané vepřové maso a bábovku. Ani v elektrické troubě nebyla bábovka taková,jako v troubě v Guliverovi. Průměr kouřové roury je 1mm, délka 2mm.


Popis: Prodám ks kouřové roury s otvorem, nepoužité. V tom případě by se vám mohla hodit tato. Růžice kouřová 1- 2- 4- – 17- 2. Kroužek 4- 4- – 9- Víčko kouřové ( bez vyobrazení) 2- 2- 2- – 3. Zářenka - nátěr na kamna, kouřové roury a topná tělesa 1g. Roury , kolena a různé redukce jsou nedílnou součástí kouřovodů pro odvod zplodin. Prodáváme všechny druhy a typy kouřovodů jako jsou napříkla trubky, zděře, kolena, redukce a mnoho dalšího.


Pokud sháníte kouřovody kvalitní a kouřovody za skvělé ceny, jste na správném místě. STŘEŠNÍ KRYTINY STŘEŠNÍ FÓLIE OKAPOVÉ SYSTÉMY - RÝNY LATĚ, OSB DESKY, PALUBKY, PALIVOVÉ DŘÍVÍ STŘEŠNÍ OKNA A VÝLEZY OPLECHOVÁNÍ KE KRYTINĚ KOUŘOVODY - KOUŘOVÁ KOLENA Z OCEL. Do nabízeného sortimentu patří: kouřové roury , kouřové roury s klapkou nebo s čistícím otvorem, kouřové záslepky, kolena 45° a 90°, T-kusy, komínové zděře a komínové růžice, žaluzie z kouřovodů a přechodky kouřovodu, komínové redukce (např. pro keramické komíny s těsnícími šňůrami), nastavitelná univerzální kolena, vsuvky a jiné. To zaručuje barevnou stálost a mechanickou odolnost.


Jako jedni z mála má výrobce certifikát proti korozi. Priorita v kategorii (sestupně) Nejlevněj ší Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Z DŮVODU OMEZENÍ PROVOZU ZBOŽÍ NEZASÍLÁME, MOŽNOST ZAKOUPENÍ NA NAŠÍ PRODEJNĚ ŽELEZÁŘSTVÍ, JANÁČKOVA 12 ČESKÁ KAMENICE,TEL.

Stejně pečlivě je ale třeba vybírat kouřovody. Ty připojí kamna ke komínu a odvádějí zplodiny. Na jejich bezpečné a efektivní používání jsou kladeny vysoké nároky, proto sáhněte po prověřených značkách. Je vyrobena z ocelového plechu o tloušťce mm. Roura je kompatibilní s kouřovým kolenem, růžicí, zděří a víčkem z ocelového plechu o stejné tloušťce a stejném průměru.


Dostupnost: Týden- koleno kouřové 105mm. Obecně platí, že čím je kouřovod kratší, tím lépe. Délka kouřovodu by neměla přesáhnout z účinné délky komína.


FILTR ŘADIT DLE: Oblíbenosti Hodnocen í Ceny Ceny. Nalezeno produkt ů. Vyberte si z nabídky kouřovodů o průměru 120mm, 130mm, 145mm, 150mm, 160mm, 180mm, 200mm a tloušťkou stěny 1. Balíky expedujeme následující pracovní den. Kč (s DPH) Značky a parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.