středa 16. října 2019

Liniové odvodňovací žlaby

Liniové odvodnění je efektivnější alternativou k dříve užívanějšímu bodovému odvodnění. Podle způsobu použití jsou tyto prvky dodávány s pozinkovanými, litinovými nebo. Nakupte liniové odvodňovací žlaby za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí liniové odvodňovací žlaby po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Liniové odvodňovací systémy jsou vhodné pro instalaci ve všech typech povrchů - všechny typy dlažeb, živičné i betonové plochy. Na rozdíl od bodového odvodnění pomocí vpustí lze u liniového odvodnění spádovat odvodňovanou plochu pouze ve směru k odvodňovacímu žlabu a není nutné spádovat jednotlivé úseky ploch ke vpustím. K dostání jsou žlaby z kvalitního plastu nebo polymerického betonu s různými typy krycích roštů – plastové, pozinkované, litinové nebo nerezové.


Pro speciální aplikace jsou vyráběny žlaby monolitické. Samozřejmostí je ucelená řada příslušenství. Liniový odvodňovací systém z polymerického betonu. AkN, B1kN, C2kN, D4kN, E6kN, F9kN. Nabízíme vám efektivní odvodňovací systémy pro hospodaření s povrchovou a dešťovou vodou.


Odvodňovací žlaby ve spádu dokáží odvodnit i velké plochy. ACO Multiline Seal in ACO Multiline ACO XtraDrain ACO S100K - S300K ACO Monoblock RD ACO Monoblock PD ACO Ker. Disponujeme komplexní nabídkou odvodňovacích žlabů.


Nabízíme bodové i liniové systémy ( žlaby ), pro zatížení A- F9do zpevněných ploch a střešních zahrad. Dále také odvodňěné rohožky a čisticí zóny (I. a II.zóna). Na poli odvodňování spolupracujeme s přední světovou společností. Pratiko se nevyrábí se spádem.


Liniové odvodňovací žlaby

Mohu Vám ale nabídnout jiný, levnější a zároveň účinný způsob odtoku. Do žlabu se dá vlepit trojcestný odtok - pro hluboké žlaby : CAGS nebo pro mělké žlaby : CBGS a následně vyspádovat odpadní potrubí. Vše je vidět ve fotogalerii níže. Délka, tvar, rozměry a vzhled roštu vám poskytuje neomezené možnosti v tvorbě vzhledu koupelny, díky tomu je stále oblíbenější u architektů a bytových designerů.


Rošty odvodňovací žlaby Rošty, mřížky k odvodňovacím žlabům mají různé zatížení a strukturu. Základní jsou lehlé pozinkové, které snesou malou zátěž. BG Lesní žlaby Speciální žlaby pro lesní a polní cesty.


Liniové odvodňovací žlaby

Dodávané jsou s litinovým, mřížkovým nebo dřevěným roštem. Aplikace je bezproblémová. Společnost Nicoll právě proto přichází s řešením v podobě modelových řad KENADRAIN a CONNECTO. Nerezové žlaby splňují evropské normy a jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.


Pokud chcete kvalitu, navštivte náš specializovaný obchod. Polymerický beton - SMC kompozit - Nerezová nebo žárově zinkovaná ocel pokryjí materiálově veškeré požadavky na únosnost a chemickou odolnost. Betonové odvodňovací žlaby a meliorační desky jsou průmyslově vyráběny z vibrolisovaného betonu.


Základem použitého betonu je cementová matrice, plnivo. Kompletní poradenství, dodávky včetně. Připravili jsme pro Vás širokou nabídku. Betonové žlaby BG jsou podle typu stavby a způsobu zatížení vhodné pro linie od pěších zón až po rolovací dráhy letišť. Uložíme žlaby , připevníme zakončení.


Při betonáži je třeba zajistit původní rozteč žlabu, nejlépe vložením roštu. Liniové sprchové odvodnění je vhodné, pokud chcete mít jednotný interiér vaší koupelny. Díky možnosti vlepení keramického obkladu místo nerezové mřížky je tento odtokový žlábek ideální variantou. Výborné při použitích v zátěžových provozech, garážích, dvorech apod. Kvalita použitých materiálů a výrobních postupů zaručuje dlouhou životnost a trvanlivost odvodňovacích žlabů.


Skvělá cena je samozřejmostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.