úterý 5. listopadu 2019

Měděné trubky brno

Měděné trubky mají širokou škálu využití. My Vám nabízíme mědění trubky různých šířek a délek! Měď má načervenalou barvu a je oblíbeným materiálem zejména pro svoji velmi dobrou tepelnou a elektrickou vodivost.


Proto se velmi často využívá k výrobě elektrických vodičů a trubkovnic ve výměnicích tepla, nebo také pro integrované obvody a elektromotory. Pro ocelové hydraulické trubky nebo pro plastové trubky pro rozvod vzduchu. Materiálové a barevné variace plastových trubek. Můžete jimi vést teplou i studenou pitnou vodu, plyny a topné oleje , nejčastěji se však používají pro rozvody topení. Měkké trubky se ohýbají ručně nebo ohýbačkou za studena.


Polotvrdé trubky se ohýbají ohýbačkou za studena. Tvrdé trubky jsou za studena neohýbatelné. Jestliže je nutné měděné trubky spojit s přístroji nebo armaturami se závitovým připojením, je nutné provést to součástmi (tvarovkami) z přechodového kovu.


Přechodovým kovem je červený bronz nebo mosaz. Pro tvarovky a spojky rovněž existují jakostní požadavky, stejně jako značky kvality a kontrolní značky. Naše firma dodává měděné plechy, měděné desky různých šířek, přířezy na míru, měděné pásy, nebo kvalitní měděné trubky , které se hojně používají například pro rozvody tepla a vody. Součástí naší nabídky jsou také měděné anody, nebo měděné kulatiny, které své uplatnění často nacházejí v oblasti elektrotechniky a strojírenství.


Další významné uplatnění mají měděné trubky pro výrobu kondenzátorů, výparníků a tepelných výměníků. Tenkostěnné Cu trubky ve slitině Cu DHP se používají hlavně na výrobu chladících a klimatizačních zařízení a otopných systémů. Oproti ocelovým trubkám je jejich tepelná roztažnost takřka dvojnásobná, nicméně čtvrtinová oproti výrobkům z plastu.


Měděné trubky brno

Cu topenářské trubky si lze pořídit v několika stupních tvrdosti. Tepelná izolace potrubí pro rozvody vody a tepla prakticky zabraňuje tepelným ztrátám, a činí tak celý systém více ekonomickým. Energetické ztráty jsou totiž s jejím použitím minimální, což je při cenách energií velmi důležité. Hydraulické trubky a držáky - trubky přesné bezešvé - měděné.


Domů rozvody z mědi - měděné trubky. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Nákupní košík je prázdný. Přihlásit se Zaregistrovat se. Jsou trvanlivé, a proto zaručují dokonalý provoz bez nutnosti jakékoliv údržby.


Měděné trubky brno

Rozvody vytápění měděnými trubkami lze využít pro vytápění radiátorové i velkoplošné podlahové nebo stěnové. Plechy Vám dodáme v požadovaných rozměrech. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat!


Izolace na měděné trubky. Tloušťka stěny: mm. Barva šedá, délka m. Lze zakoupit pouze po metrech. Potrubí a tvarovky pro rozvody pitné, teplé nebo studené vody, podlahového vytápění. Svařování měděné trubky.


Měděné trubky brno

Spojení svěracím kroužkem. Brno : Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. Nabízíme trubky v širokém spektru roměrů s různým opracováním povrchu.


Odběr je možný i po menších kusech. Dále prodáváme nerezové plechy, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další. Vyrábíme ocelové trubky na míru - bezešvé i svařované, hladké i závitové a další. Dodáváme celé tyče o délce nebo 12m, dopravíme až na místo určení. Trubky koupit o objednat u OBI.


Zajišťujeme proto prodej plechů výrobních velikostí a tloušťky tak, abyste u nás našli pro každý svůj záměr ten pravý plech. Vám bude garantem při dodávkách hutních materiálů pro realizaci Vašich investičních projektů. U Vašich požadavků prověříme možnost dodání, porovnáme připojovací rozměry dle norem, poradíme s jakostí materiálu a případně jejich náhradou, upozorníme na nesoulad a navrhneme možná úspornější řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.