středa 11. prosince 2019

Mini čerpadlo na naftu 12v

Nepoužívejte tekutiny jako je benzin, nebo kyselina. Neprovozujte čerpadlo „ na sucho“. Motor čerpadla je chlazen čerpanou kapalinou. Použití: nákladní automobily, traktory, lodě, elektrocentrály a další dopravní.


Není vhodné k čerpání benzínu. Ukázka celého setu a čerpadla na 12V , jak funguje. S čerpadlem 12V a celým setem, si můžete kdekoliv umýt auto, stačí mít jen kanystr vody.


Mini čerpadlo na olej a naftu 12V , 155W GEKO. Mini olejové čerpadlo napájené 12V. Možnost připojení k baterii umožňuje jeho použití v silničním provozu. Samotná skříň čerpadla je vyrobena z litiny. Kromě mechanického těsnění nejsou v čerpadle žádné díly, které způsobují.


Mini čerpadlo na naftu 12v

Mini ponorné čerpadlo , pumpa SATRA S-12DP38Určeno na přečerpávání motorové nafty, oleje a vody. Dodacia lehota: hodín. AdBlue, mobilní nádrže na naftu , nádrže na adblue, nádrže na benzín. Samotné chlazení mtooru čerpadla funguje přes samotnou čerpanou kapalinu. Technické parametry: viac.


Veškeré informace o produktu. Palivové čerpadlá) Hodnotenie produktu:. Ponorné čerpadlo na olej a naftu , napájacie napätie 12V.


Kč Malé praktické čerpadlo na naftu o výkonu 60W s možností přečerpat litrů kapaliny za minutu. Erba Pistole pro naftová čerpadla ERBA. Kč Posledních pár kusů za tu.


V Elektrické přečerpávací čerpadlo (pumpa) je určena pro čerpání naftových, topných a motorových olejů. Dá se použít na krátkodobé čerpání benzínu, alkoholu, rozpoštědel a jiných hořlavých kapalin. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Mini čerpadlo na naftu 12v

Snadno přečerpáte z nádrže auta do kanystru a zpět naftu , vyčerpáte olej z motoru nebo antifreeze z chladiče pouhým připojením na svorky autobaterie 12V. Zařízení není vhodné na vysoce zápalné kapaliny, jako je benzín nebo kerosin. Průměr čerpadla 28mm.


Rychlost čerpání až litrů za minutu. Okrem mechanického tesnenia nie sú v. V zásuvky ve vozidle, po použ. Predám čerpadlo na naftu 12v. Môže slúžiť na prečerpávanie pohonných hmôt zo suda do suda, alebo. AdBlue, čerpadlá na benzín, čerpadlá na oleje, nádrže na naftu , nádrže na benzín,nádrže na AdBlue.


Samonasávacie čerpadlo a 24V nachádza využitie v miestach bez elektrickej siete. V ponuke máme čerpadlá Rover Pompe a Tellariny. Specifikace nepoužívejte tekutiny.


GEKO na olej a naftu MINI 12V 40W. Jednoduché vodní čerpadlo obvykle používané pro akvá. V -24V čerpadla pro solární aplikace. Popis: Čerpadlo je k dispozici ve dvou. DPH ( 4€ bez DPH) AKCIA.


Odsávacie čerpadlo oleja a nafty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.