pondělí 2. prosince 2019

Moderní obklady do koupelny

Obklady koupelna fotogalerie. Dlaždice můžou byt od velikosti mozaiky po opravdu supervelké formáty. Vyberte si z množství vzorů, typů a barev! Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe.


Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení.


Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. V eshopu je keramická dlažba Rako. Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady , dlaždice, kachličky a obklady do koupelny. Také proto je výběr obkladů velmi pestrý, aby vyhověl vkusu a potřebám zákazníka, případně ho inspiroval k neotřelým řešením.


Koupelna je místem, kde moderní člověk tráví mnoho času času. Už to není jen prostor pro pračku a pro hygienu těla, jak to bývalo dříve, ale místo kde si člověk osvěží nejen tělo ale i duši. Dnešní možnosti vybavení a nabídka obkladů a dlažeb je opravdu široká. Procházíte různé fotogalerie, letáky, magazíny, hledáte inspiraci u sousedů a stále nic? V dnešním článku vám přinášíme fotogalerii, a především inspiraci obkladů v koupelně.


Fotogalerie koupelen. Vestavěné, solitérní samostatně stojící vany, vany na nožičkách, masážní vany, sprchové kouty. Designové koupelny a příslušenství. Přijďte si prohlédnout koupelny v našich prodejnách! Zastavte se pro katalog nebo jej zašleme zdarma.


Moderní obklady do koupelny

Moderní obklady a dlažby NEST. Vybavení do koupelen. Ke krásným obkladům patří samozřejmě designové kousky umyvadel a keramiky nebo baterií.


Svoji podstatnou roli hraje i koupelnový nábytek. Zařiďte si s námi koupelnu přesně podle svého vkusu. S návrhem vaší vysněné koupelny vám rádi pomůžeme. Rádi Vás přivítáme v našem showroomu.


Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Najdete zde i také vzorové koupelny a wellness. Dále musíme vyzdvihnout velmi propracované patchworkové motivy. Při bližším prozkoumání uvidíme jemný reliéf, který působí velmi opravdově. Luxusní koupelny Hlavními motivy naší nabídky koupelnových obkladů a dlažeb je ten nejzajímavější design v kombinaci s prémiovou kvalitou.


Podívejte se na naše produkty, které tyto vlastnosti mají a jsou tedy vhodnou volbou pro instalaci do koupelen. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami. Velkoformátové obklady do koupelny , a také velkoformátová dlažba, dodají každé koupelně luxusní a reprezentativní nádech. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou.


Velké obklady do koupelny jsou vhodné jak do prostorných koupelen v rodinných domech či v hotelech, tak do malých panelákových koupelen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.