pátek 13. prosince 2019

Montáž hromosvodu

Montáž hromosvodu

Anscheinend führen alle Straßen zum Citadines Michel Hamburg, da. Nový hromosvod umíme namontovat na novostavby i starší budovy. Rodinné domky, bytové domy, ale i průmyslové haly jsou naším denním chlebem. Revize hromosvodu patří mezi kriticky důležité úkony.


Staré hromosvody už vám. Profesionální montáže, opravy a revize hromosvodů pro všechny typy střech podle platných norem ČSN. Montujeme hromosvody v Mladé Boleslavi, Mnichovo Hradišti, Nymburku, Poděbradech, Lysé nad Labem a okolí. Montáž hromosvodu pro rodinné domy, chaty, novostavby, atd.


Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Hromosvod se skládá z jímacího vedení které blesk svádí do uzemňovací soustavy pomocí jednotlivých svodů. Montáž, servis, a opravy hromosvodů pro rodinné a bytové domy, školy, nákupní centra, haly a fotovoltaické elektrárny Rozpočet a prohlídka objektu zdarma Orientační cena montáže hromosvodů za RD: 10.


Přípravy na montáž hromosvodu se provádějí již na počátku výstavby domu, protože uzemnění hromosvodu se nachází v základech domu, o čemž si můžete přečíst v našem článku. Nicméně pokud v průběhu výstavby zjistíte, že umístění svodů hromosvodu není ideální, je možné to řešit dodatečně. To se samozřejmě stalo i nám, jednak z důvodu námi.


Veškeré části hromosvodu používané a instalované v Čechách a střední Evropě jsou vyráběny převážně ze žárově zinkované oceli tj. Druh materiálu, který je. Vždy kvalifikovaně poradíme s vhodným výběrem materiálu pro montáž hromosvodu. V případě zájmu nabízíme zařazení do interní databáze a následný pravidelný servis.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Dobrý článek a krásně vše popsáno. Odkaz Komentáře Pro přidávání komentářů ke. Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď.


Svody se uzemnily do zemnících drátů, které se dělaly dopředu při lití základní desky. Provádíme instalace a opravy na rodinných domech, bytových domech, úřadech a institucích, průmyslových a komerčních objektech, sportovních a výrobních halách. ORIENTAČNÍ CENY PROVEDENÍ HROMOSVODU Uvedené ceny jsou orientační, rádi připravíme přesnou nabídku i pro vaši nemovitost. Pošlete nám mailem fotku vašeho domu, rozměry a adresu.


Nebo nám zavolejte a probereme s vámi možnosti po telefonu. Obratem vám připravíme nabídku na dodávku a montáž. MONTÁŽ A SERVIS Zajistíme kompletní montáž nového hromosvodu , případně provedeme rekonstrukci stávajícího hromosvodu. Prověříme stav a navrhneme co by bylo nejvhodnější, aby dál spolehlivě sloužil.


Důležitou ochranou před korozí je nátěr, ten provádíme na všechny typy materiálu, dle potřeby. Opravujeme nedostatky starých hromosvodů, špatná uzemnění, která neodpovídají normám. Hromosvody však nejsou jediným naším zaměřením, dále nabízíme pokrývačské a klempířské práce a zajišťujeme hydroizolace střech. Na hromosvody se specializujeme již řadu let, naši vyškolení pracovníci mají s hromosvody již mnoho.


Instalace hromosvodu se provádí na novostavby i na stávající nechráněné budovy. Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého majitele domu. Pokud stavíte, nebo pokud dosud hromosvod na svém domě nemáte, je jeho montáž užitečným krokem. Instalaci hromosvodu na rodinné domy a menší objekty zvládneme obvykle za den.


Ušetříte za lešení, na vyšších objektech namontujeme svody hromosvodu horolezeckou technikou. Je montáž svodu hromosvodu do ekopanelu stejná jako do polystyrenu? Ako overiť že vodič je pripojený na hromozvod?


Co by měl obsahovat návrh pro realizaci hromosvodu RD? Je hromosvod na pasivním domě s lehkou ocelovou konstrukcí reálný? Podle jakých kritérií se navrhují hromosvody na objektech s plochými střechami?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.