čtvrtek 19. prosince 2019

Montáž vodovodní baterie

This feature is not available right now. Please try again later. Subscribe Subscribed. Ty bývají někdy tvrdým oříškem k rozlousknutí.


Pro baterie je v první řadě důležité, aby plnily svou funkci. Vodovodní baterie jsou nezbytnou součástí každé koupelny, proto by jejich výběr neměl být podceňován. Další důležitou věcí je jejich vzhled - pro někoho možná jen nedůležitý detail, který se nepodílí na celkovém dojmu z koupelny. Servis a reklamace Umíme vám nabídnout, prostřednictvím naší sítě servisních středisek odbornou montáž RAVAK vodovodních baterií.


Baterie s elektrickým ohřevem vody je připravena za pouhých sekund. Poté začne vytékat teplá voda, takže ji můžete používat nepřerušovaně. Jednoduché a chytré řešení všude, kde není k dispozici ohřev vody! Neomezený přívod teplé vody o teplotě až stupňů. Přehledný montážní návod najdete přímo na krabici baterie.


Kvalitní vodovodní baterie nejen zlepší vzhled koupelny, ale jistě i zpříjemní mytí a koupání. Jestliže vyměníte starou, stále kapající baterii za novou, ušetříte i náklady za vodné a stočné. Dodávají se v rozteči 1mm. Montáž je velmi jednoduchá. Pro delší životnost baterie a komfort užívání doporučujeme montáž vodovodního filtru.


Prodloužená záruka na let. Navštivte náš e-shop nebo nás kontaktujte. Vyberte si z naší perfektní nabídky vodovodních baterií od značek jako je Ravak, Sapho, Alveus a od mnoha dalších. Vodovodné batérie Vodovodné batérie sú nevyhnutnou súčasťou každej kúpeľne, preto by ich výber nemal byť podceňovaný.


Pre batérie je v prvom rade dôležité, aby plnili svoju funkciu. Sada na hotovou montáž pro podomítková tělesa (3) Těsnění (1) Vypouštěcí souprava (1) Základní podomítkové těleso (7) Základní těleso (2) Čistič (1) Šroubení (2) Více Méně. Umyvadlové baterie pro vaši koupelnu za trvale nejnižší ceny. Baterie a sprchy pro ty, kdo dbají na kvalitu: u hansgrohe najdete prémiové výrobky pro koupelny a kuchyně v moderním designu, které zkrášlí Váš život.


Krok - montáž vodovodní baterie Zespodu našroubujte rukou, bez nářadí, na baterii flexibilní připojovací hadičky a případně montážní upevnění. Dbejte na to, aby o-kroužky správně seděly a neposunuly se při dotahování. Těsnicí kroužek vložte mezi baterii a umyvadlo a hadičky a závitové tyčky – pokud jsou. Samotná montáž vodovodní baterie je už vlastně jen maličkost. Stačí už jen na odmontované trubky přimontovat novou vodovodní baterii.


Jen si musíme dávat bacha na matky. U baterie na kuchyňské lince je to jedno. Tam jdou přívody odspodu a zakrývá je linka.


Ale v koupelně by poškrábané matky vypadaly opravdu šíleně. Nejjednodušším řešením je matku před. Při nákupu filtru na vodu montáž baterie zdarma!


Montáž vodovodní baterie

Vyřezávač otvorů pro vodovodní baterie s kuličkovým ložiskem. Každá vodovodní baterie je přizpůsobená pro jiné používání. Záleží, jestli hledáte baterii k vaně, umyvadlu, sprchovému koutu nebo třeba ke dřezu v kuchyni pro umývání nádobí.


Zařiďte si svou koupelnu snů na e-shopu KIKA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.