pátek 20. prosince 2019

Montáž vzduchotechniky

Montáž vzduchotechniky

MOJE REFERENCE, realizované zakázky. Kvalitní montáž vzduchotechniky zajišťuje funkčnost a bezproblémový chod Díky našim zkušeným pracovníkům s mnohaletou praxí v oboru vám dokážeme profesionálně namontovat veškerou vzduchotechniku , kterou si u nás objednáte, a to jak pro soukromé, tak i průmyslové účely. Vyrábíme čtyřhranné nebo kruhové vzduchotechnické potrubí, tvarové díly jakéhokoliv tvaru a provedení, nerezové celosvařované digestoře opatřené nerezovými tukovými filtry a osvětlením.


Prodáváme ventilátory a prvky vzduchotechniky , teplovzdušné větrání a vytápění. Jsme autorizovaným střediskem firem Remak, Atrea, TOSHIBA a LG. Výroba vzduchotechniky.


Jsme výrobci vzduchotechniky s dlouholetou tradicí. Kromě výroby a dodávky se postaráme také o kvalitní provedení montáže vzduchotechniky na místě určení. O instalaci se postarají naši zkušení zaměstnanci s letitou praxí, namontují a zregulují větrací systémy ve stanoveném termínu a. Provádíme dodávku a montáž vzduchotechniky , klimatizace bez omezení, servis, zkušenosti s odvětrání panelových domů, měření a regulaci. Na trhu jsme již přes let.


Práce provádíme po celé ČR. Naším zaměřením je dodávka a montáž vzduchotechniky a na práci máme potřebné osvědčení a certifikáty. Firma nabízí pravidelný i jednorázový servis vzduchotechnických zařízení, dodání a montáž vzduchotechniky a montáž i revizi protipožárních klapek. Naší hlavní náplní je projekce, výroba, montáž , servis vzduchotechniky a klimatizace.


A to jak pro všechny typy veřejných budov, tak pro průmyslové objekty. K těmto službám zajišťujeme elektrozapojení, měření a regulaci, Vodo-topo. Vzduchotechnika Šindler Vzduchotechnika je spojení větrání a klimatizace a optimalizuje vnitřní klima v průmyslových komplexech, bytových i nebytových prostorách. Je efektivním řešením při řízení teploty (chlazení – ohřívání), regulaci vlhkosti a také filtraci vzduchu v interiéru. Provádíme kompletní dodávku, montáž a servis v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.


Jsme schopni zajistit dodávku na klíč včetně projekce, případně zastřešit montáž celé vzduchotechniky jako generální dodavatel včetně stavebních prací, ZTI, elektro a systémů MaR- měření a regulace. V oblasti vzduchotechniky nabízíme montáž a demontáž stávající vzduchotechniky , čištění a repasi. Dále provádíme i montáže jednotek. Provádíme montáž , demontáž repasi a čištění vzduchotechniky včetně instalace instalace jednotek.


Zámečnické práce jako je výroba ocelvých prvků z. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Společnost Ventimont s. Dodávka a montáž vzduchotechniky. Realizujeme projekty pro rodinné i bytové domy, komerční i průmyslové objekty. Naší předností jsou vlastní výrobní kapacity pro výrobu vzduchotechnického potrubí ve.


Montáž vzduchotechniky

Pozrite si naše katalógy a cenníky. Náš expediční sklad a další prodejnu najdete v Hradci Králové - Roudničce, ulice Zalomená 34. Protože vzduchotechnické potrubí, rekuperace, ventilátory a další prvky vzduchotechniky dodáváme nejen maloobchodním zákazníkům, ale také montážním firmám, chceme vám pomoci s výběrem spolehlivé firmy vhodné pro montáž do vašeho domu, bytu, nebo průmyslového objektu.


Montáž domácí vzduchotechniky ihned. Více se o nás dozvíte zde. Jelikož se jedná o vysoce specializovanou činnost, provádí ji specializované firmy.


Pokrýváme širokou oblast služeb v oblasti technického zařízení budov let zodpovědné práce na cestě. Koupelnový ventilátor ICON bílý. Klimamont Kopelent s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.