středa 18. prosince 2019

Mramorové sprchové vaničky

Mramorové sprchové vaničky

Sprchové vaničky z tohoto materiálu se vyznačují dokonale hladkým a rovným povrchem se snadnou údržbou. Jejich hlavní přednost je vysoká pevnost a stabilita společně s nulovým průhybem. Ostré vnější hrany vaniček splňují nároky na vzhled moderní koupelny a zároveň umožňují bezespárové přisazení ke stěně.


Mramorové sprchové vaničky

Snadná je navíc i montáž sprchové vaničky z litého mramoru, protože nevyžaduje instalaci krycích lišt. Vyberte si sprchové vaničky přímo na míru! Ať chcete jakýkoliv tvar, máme pro vás řešení.


A dokonce si můžete vybrat i barvu a vyladit tak interiér své koupelny k dokonalosti. Nakúpte špičkové produkty do vašej kúpeľne za nízke ceny na kupelnashop. Rýchle doručenie a možnosť osobného odberu. V naší nabídce naleznete sprchové vaničky keramické, akrylátové i mramorové.


Dle tvaru si můžete sprchovou vaničku zvolit čtvercovou, čtvrtkruhovou a obdélníkovou. Máme pro vás také vysoké sprchové vaničky s odnímatelným čelem a také zde naleznete panely k litým vaničkám. Pro lepší orientaci využijte našich.


Proto se krom domácností používají v zařízeních s vysokou zátěží jako jsou. Nízke sprchové vaničky z liateho mramoru vynikajú najnižšou nástupnou hranou na trhu, ktorá vaničku predurčuje na bezbariérové použitie. Liaty mramor s protišmykovou úpravou zaistí farebne stály a dokonalo hladký povrch vaničky do sprchovacieho kúta. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Mramorové sprchové vaničky

Při výběru sprchové vaničky před vámi stojí několik základních otázek: umožňuje sifon usadit sprchovou vaničku na podlahu nebo do podlahy zcela zapustit? Bude sprchová vanička instalována s nožičkami a čelním panelem nebo obezděná a obložená? Chci raději mělčí nebo hlubší sprchovou vaničku? Rozdílem však je, že mají vyšší výšku než mramorové vaničky. Akrylátové vaničky vznikly jako nejlevnější alternativa sprchových vaniček, což je jejich nesporná výhoda.


Veľkosť a tvar sprchovej vaničky , respektíve celého kúta, sa odvíja od veľkosti a členitosti priestoru vašej kúpeľne. Než sa definitívne rozhodnete, nezabudnite, že určitú plochu priestoru v sprchovacom kúte zaberie batéria, prípadne odkladací priestor alebo sedadlo. V případě plánování sprchového koutu bývají sprchové vaničky z litého mramoru většinou první volbou.


Mramorové sprchové vaničky

Oblíbená je zejména instalace na podlahu, ale lze je instalovat i na nožičky s krycím panelem nebo podezdívkou. Akrylátové sprchové vaničky Polysan představují nejvyšší kvalitu v daném segmentu. Jsou vyráběny z litého akrylátu zpevněného sklolaminátem.


Dno vaničky je vyztužené DTD deskou. Akrylát má velice hladký povrch s minimální možností uklouznutí, velmi dobře tlumí hluk dopadající vody a je stálobarevný. Nízké sprchové vaničky z litého mramoru vynikají nejnižší nástupní hranou na trhu, která vaničku předurčuje pro bezbariérové použití. Litý mramor s protiskluzovou úpravou zajistí barevně stálý a dokonale hladký povrch vaničky do sprchového koutu.


Tyto vaničky lze po dohodě s výrobcem řezat na atypické rozměry. Kód: Název: Rozměry: Cena Kč bez DPH: Cena Kč vč. Nabízíme sprchové vaničky akrylátové vaničky , sprchové vaničky z mramoru. Napriek rôznym trendom zostávajú najdokonalejším systémom pre zabezpečenie pohodlia a praktickosti. Naša ponuka je orientovaná na kvalitu, ktorá zabezpečí spokojnosť dlhoročného používania.


Obdélníkové mramorové sprchové vaničky. Vyznačují se striktně hranatými liniemi,absencí přední hrany a rovným dnem svažujícím se k zadní straně. Mramorové obklady Venkovní obklady Luxusní obklady.


Vaničky z liateho mramoru nájdete v radoch Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat a Galaxy Pro Chrome. Každý rad ponúka vaničky rôznych tvarov, rozmerov, vyhotovenia a spôsobu inštalácie. Bez problémov sa prispôsobia aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.